Διήμερη επίσκεψη στον Έβρο πραγματοποιεί σήμερα και αύριο (23/5) η υφυπουργός Μακεδονίας-Θράκης, Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά.
Το πρόγραμμα της κας. Κόλλια-Τσαρουχά ξεκινά από την Ορεστιάδα, με τη συνάντηση που θα έχει στις 10 π.μ. με τον δήμαρχο Βασίλη Μαυρίδη και στις 10:30 θα συμμετάσχει σε σύσκεψη με φορείς, που θα πραγματοποιηθεί στο εργατοϋπαλληλικό κέντρο της πόλης. Θα ακολουθήσουν διαδοχικές επισκέψεις της υφυπουργού στη Green Cola και στο εργοστάσιο ζάχαρης, ενώ θα ολοκληρώσει την επίσκεψή της στην Αστυνομική Διεύθυνση Ορεστιάδας, όπου θα συναντηθεί με τον αστυνομικό διευθυντή.
Τις απογευματινές ώρες θα βρίσκεται στο Διδυμότειχο, όπου από τις 6 μ.μ. θα έχει σειρά επαφών με τον δήμαρχο της πόλης, τον Μητροπολίτη Διδυμοτείχου-Ορεστιάδας-Σουφλίου (18:30), τον Μουφτή (19:00) και τον διοικητή της 16ης Μεραρχίας (20:00).
Την Τρίτη η κα. Κόλλια-Τσαρουχά θα επισκεφθεί την Αλεξανδρούπολη. Στις 11 το πρωί θα συμμετάσχει σε συνάντηση φορέων που θα πραγματοποιηθεί στην έδρα της περιφερειακής ενότητας Έβρου. Θα προηγηθούν οι διαδοχικές συναντήσεις που θα έχει με τον Μητροπολίτη Αλεξανδρούπολης (10:00) και τον διοικητή της 12ης Μεραρχίας (10:30).
Συντάκτης: Χρυσούλα Σαμουρίδου
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος