Χρ. Τοψίδης: Οι περισσότερες επιχειρήσεις έχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές

«Σε ένα ποσοστό πάνω από το 70% των επιχειρήσεων στον Έβρο έχει μια οφειλή τουλάχιστον ληξιπρόθεσμη σε Τράπεζα, ασφαλιστικό ταμείο, η ΔΟΥ,» ανέφερε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Έβρου Χριστόδουλος Τοψίδης μιλώντας στην ΕΡΤ με αφορμή τις δυο ημερίδες για τον «Εξωδικαστικό Συμβιβασμό» που θα πραγματοποιηθούν αύριο στην Ορεστιάδα(Ξενοδοχείο Ηλέκτρα) και μεθαύριο στην Αλεξανδρούπολη(αίθουσα Επιμελητηρίου).
Στόχος της ημερίδας είναι να ενημερωθούν τα μέλη του Επιμελητηρίου για τις δυνατότητες που προκύπτουν από την αξιοποίηση του νέου νομοσχεδίου που ψηφίστηκε για τα δάνεια, τα κόκκινα δάνεια, τους πλειστηριασμούς και τις δυνατότητες ρύθμισης και αναδιάρθρωσης δανείων.
Ο κ. Τοψίδης χαρακτήρισε τον «Εξωδικαστικό Συμβιβασμό» ως μια ανάσα ,μια ευκαιρία για την επιχειρηματική κοινότητα, ενώ διευκρίνισε πως
για να υπαχθεί κάποιος στον Εξωδικαστικό Συμβιβασμό, θα πρέπει την τελευταία τριετία 2014,2015,2016(μιλάμε για ημερολογιακό έτος ισοζύγιο η εσόδων εξόδων βιβλία) η επιχείρηση να έχει μια κερδοφόρα χρήση .

Συντάκτης: Όλγα Ορφανίδου

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος