Αλεξανδρούπολη: Το 73% των εκπαιδευτικών έχει εμβολιαστεί

Κατά 73% έχουν εμβολιαστεί οι εκπαιδευτικοί της Αλεξανδρούπολης, οι οποίοι εκτιμούν ότι τον Σεπτέμβριο το ποσοστό αυτό θα φτάσει το 90-95%.

«Εμείς προχωρήσαμε στον εμβολιασμό και θα προσέλθουν και άλλοι συνάδελφοι μέχρι τον Σεπτέμβριο, όμως δεν αρκεί μόνο αυτό. Περιμένουμε την αντίστοιχη υπευθυνότητα, την οργανωτικότητα και την αντίστοιχη στάση του υπουργείου έτσι ώστε να λειτουργήσουμε με ασφάλεια» σχολίασε σε δηλώσεις της η πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Α΄ εκπαίδευσης Αλεξανδρούπολης, Ζωή Κάλτσου.

«Και η ΔΟΕ αλλά και η Ομοσπονδία μας έχει πάρει θέση εδώ και πολύ καιρό στο θέμα. Εξ αρχής ζητήσαμε μαζικούς εμβολιασμούς, όμως δε ζητήσαμε μόνο αυτό. Ζητήσαμε 15 τμήματα, βοηθητικό προσωπικό και πολλά άλλα τα οποία θα διασφάλιζαν το να ανοίγουν τα σχολεία και να μην ανοιγοκλείνουν τα σχολεία. Και ακριβώς στο ίδιο κομμάτι είμαστε, όπου καταφέραμε οι εκπαιδευτικοί να έχουν εμβολιαστεί κατά ένα 73%, ενώ μέχρι τον Σεπτέμβριο θα φτάσουμε να έχει εμβολιαστεί το 90-95% του κλάδου» σχολίασε από την πλευρά του ο πρόεδρος της Α ΈΛΜΕ Έβρου, Θανάσης Καραγεωργίου.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ