Αλεξανδρούπολη – Ηράκλειο πιο κοντά από τις 31 Ιουλίου

Eλκυστικά πακέτα για όλους αυτούς οι οποίοι θέλουν να ταξιδέψουν για την Κρήτη παρουσιάζουν και διαμορφώνουν τις τελευταίες ημέρες τα τουριστικά γραφεία της Αλεξανδρούπολης με αφορμή την αεροπορική σύνδεση Αλεξανδρούπολη – Ηράκλειο η οποία ξεκινά στις 31 Ιουλίου.

«Οι πληρότητες είναι ικανοποιητικές, αυτό είναι και το στοίχημα διότι όλα αυτά τα καινούργια δρομολόγια όποια και είναι αυτά ο σκοπός τους είναι να υπάρχει ανταπόκριση από τους πολίτες έτσι ώστε να έχουμε την ευκαιρία και να το διατηρήσουμε και γιατί όχι να το επεκτείνουμε και για την επόμενη χρονιά,» σχολίασε στην ΕΡΤ Ορεστιάδας ο τουριστικός πράκτορας Βασίλης Κασαπίδης, υπογραμμίζοντας πως «οι Αλεξανδρουπολίτες με αφορμή αυτό το δρομολόγιο φέτος επέλεξαν συνειδητά να κάνουν τις διακοπές τους στην Κρήτη και έτσι παρουσιάσαμε και οργανώσαμε 4ημερα,πενθήμερα και οκταήμερα πακέτα.»

Το δρομολόγιο αυτό δεν θα διατηρηθεί τον χειμώνα, ωστόσο σύμφωνα με τον κ. Κασαπίδη υπάρχει ικανοποίηση στους φορείς του τουρισμού και όπως είπε θα ήταν «ευχής έργου» από του χρόνου να διατηρηθεί για τρείς μήνες (Ιούλιο-Αυγουστο Σεπτέμβριο).

Το δρομολόγιο θα πραγματοποιείται κάθε Τετάρτη και Σάββατο με ένα καινούργιο Aibus 320 της εταιρείας Aegean ,ενώ η πτήση θα διαρκεί 1 ώρα και πέντε λεπτά.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ