Έναν κινητό γερανό πισίνας με αντοχή ανύψωσης έως 140 κιλά, ο οποίος επιτρέπει στα άτομα με κινητικές δυσκολίες να εισέλθουν και να εξέλθουν από την πισίνα, διαθέτει πλέον το δημοτικό κολυμβητήριο «Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης» στην Αλεξανδρούπολη.
« Μία ακόμη συσκευή που προσφέρει σε άτομα με περιορισμένη κινητικότητα πρόσβαση στην πισίνα με έναν ασφαλή, άνετο και λειτουργικό τρόπο. Ο νέος αυτός γερανός πισίνας είναι λειτουργικός και κορυφαίος όσον αφορά το σχεδιασμό, την τεχνολογία και την αντοχή . Η κατασκευάστρια εταιρία φρόντισε να εξασφαλίσει όλα τα μέτρα ασφαλείας, τόσο για το χρήστη όσο και για το διαχειριστή», σημειώνει σε ανακοίνωσή του ο τοπικός δήμος.
Επίσης, το κολυμβητήριο, πρόσφατα απέκτησε και ειδικό αμαξίδιο για τη μετακίνηση των κολυμβητών με κινητικά προβλήματα, από και προς τα αποδυτήρια της αθλητικής εγκατάστασης.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος