Το 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Αρωματικών και Φαρμακευτικών Φυτών θα πραγματοποιηθεί στις 11 και 12 Ιουνίου στην Αλεξανδρούπολη.
Την διοργάνωση ανέλαβε η Π.Ε. Έβρου σε συνεργασία με την Ένωση Αρωματικών Φαρμακευτικών Φυτών Ελλάδας και την Ομάδα Παραγωγών Αρωματικών Φαρμακευτικών Φυτών Έβρου-Ροδόπης.
Κατά την διάρκεια του Συνεδρίου ειδικοί επιστήμονες από Πανεπιστημιακά Ιδρύματα και Ινστιτούτα της Ελλάδας, όπως επίσης πρωτοπόροι του τομέα που ασχολήθηκαν επαγγελματικά και πέτυχαν, θα «καταθέσουν» τις γνώσεις και την εμπειρία τους, σχετικά με την παραγωγή και τη διάθεση στην αγορά των Αρωματικών και Φαρμακευτικών Φυτών. Επίσης θα παρουσιαστούν δεδομένα της μηχανικής τεχνολογίας και της απόσταξης, που άρχισαν να χρησιμοποιούνται στην καλλιέργεια στον τομέα αυτό.
Σύνταξη: Όλγα Ορφανίδου
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος