Μήνυμα προς την κεντρική διοίκηση ότι θα πρέπει να θυμάται τους ανθρώπους των ακριτικών περιοχών που φυλούν Θερμοπύλες, απεύθυνε σήμερα από την Αλεξανδρούπολη όπου βρέθηκε στο πλαίσιο της τερεαήμερης περιοδείας της στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης , η Ντόρα Μπακογιάννη.
«Είτε πρόκειται για τις πλημμύρες, είτε για τη νόσο των βοοειδών, είτε για τα έργα του ΕΣΠΑ που κινδυνεύουν να χαθούν, δυστυχώς η ανυπαρξία δράσης είναι απαράδεκτη» δήλωσε η κ. Μπακογιάννη.
Επίσης εξέφρασε την πεποίθηση ότι ο ελληνικός λαός έχοντας πλέον εμπειρία μιας ανύπαρκτης κυβερνητικής δράσης, είναι έτοιμος να ζητήσει από τις πολιτικές δυνάμεις να έχουμε μία σταθερή κυβέρνηση με προοπτική 4ετίας, μία κυβέρνηση που θα συνεργαστούν οι πολιτικές δυνάμεις , όπου θα βάλουν τους καλύτερους μπροστά και θα μπορέσουν να βγάλουν επιτέλους τη χώρα από αυτή την κρίση.
«Πιστεύω», κατέληξε η κα Μπακογιάννη, «ότι με κορμό τη Ν.Δ. ως πρώτο κόμμα αυτή η κυβέρνηση θα είναι πραγματικότητα την 21η Σεπτεμβρίου».
Κατά την διάρκεια συνέντευξης τύπου η κ. Μπακογιάννη χαρακτήρισε έκπληξη αυτών των εκλογών τον Ευάγγελο Μεϊμαράκη, ,καθώς κατάφερε όπως είπε, να ανεβάσει τα ποσοστά της ΝΔ, ενώ απέκλεισε το ενδεχόμενο να τεθεί θέμα εκλογής νέου προέδρου στην περίπτωση που ο ελληνικός λαός εμπιστευτεί την ΝΔ.
ΕΡΤ Ορεστιάδας
Σύνταξη:Όλγα Ορφανίδου
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος