Σαράντα επτά (47) δενδρύλλια κάνναβης εντόπισαν και κατάσχεσαν, στελέχη του γραφείου Ασφαλείας του Α’ Λιμενικού Τμήματος Σαμοθράκης του Κεντρικού Λιμεναρχείου Αλεξανδρούπολης και του Γραφείου Δίωξης Ναρκωτικών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Καβάλας.
Μετά από αξιοποίηση πληροφοριών, τα στελέχη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. μετέβησαν στην περιοχή ”ΑΝΩ ΜΕΡΙΑ ΚΕΡΑΣΙΑ” ν. Σαμοθράκης, όπου εντόπισαν σε περιφραγμένη οργανωμένη φυτεία, σαράντα επτά (47) δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από 0,30 εκατοστών έως και 1 μέτρου και 30 εκατοστών.
Η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των συστηματικών και εντατικών ελέγχων που πραγματοποιεί το προσωπικό του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής για την καταπολέμηση των οργανωμένων μορφών εγκληματικότητας και την αποφυγή έκνομων πράξεων.
Από την Λιμενική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση, εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν τα δενδρύλλια καθώς και ένα (01) μεταλλικό μπρίκι το οποίο περιείχε αποσπάσματα κάνναβης μεικτού βάρους τριών γραμμαρίων και τριών εκατοστών του γραμμαρίου (3,3gr) όπως επίσης και άλλα παρελκόμενα αντικείμενα.
Συντάκτης:Όλγα Ορφανίδου
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος