Αλεξανδρούπολη: Να κηρυχθεί ο Έβρος σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, ζητά ο Δ. Πέτροβιτς

Να κηρυχθεί ο νομός Έβρου από τις Φέρες μέχρι και την Ορεστιάδα καθώς και η Σαμοθράκη, σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης λόγω του ολικού παγετού που επικρατεί σε όλο τον νομό αλλά και των συνεχιζόμενων έντονων χιονοπτώσεων, ζητά με επείγον έγγραφο του από την γεν γραμματεία Πολιτικής προστασίας, ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου Δημήτρης Πέτροβιτς .

Λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών ακυρώθηκαν για σήμερα (11πμ και 1μμ) τα προγραμματισμένα δρομολόγια του Saos από Αλεξανδρούπολη για Σαμοθράκη. Σύμφωνα με το Κεντρικό Λιμεναρχείο Αλεξανδρούπολης το επόμενο δρομολόγιο είναι προγραμματισμένο για αύριο (Τετάρτη) στις 6πμ.
Στο αεροδρόμιο «ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ» ακυρώθηκε η πρωινή πτήση (8.30πμ) από Αλεξανδρούπολη για Αθήνα πραγματοποιήθηκε μια έκτακτη στις 2μμ ,ενώ η βραδινή πτήση των 8μμ θα εξαρτηθεί από τις καιρικές συνθήκες που θα επικρατούν εκείνη την ώρα στην περιοχή.

Κλειστά θα παραμείνουν και αύριο (Τετάρτη) για τρίτη ημέρα τα σχολεία στη Δημοτική Ενότητα Φερών του Καλλικρατικού Δήμου Αλεξανδρούπολης λόγω έκτακτων καιρικών συνθηκών (κακοκαιρίας, παγετού και ιδιαίτερα χαμηλών θερμοκρασιών),ενώ κανονικά θα λειτουργήσουν στον υπόλοιπο Καλλικρατικό Δήμο .Επίσης κλειστά θα είναι αύριο και τα σχολεία στη Σαμοθράκη.

Συντάκτης:Όλγα Ορφανίδου

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος