Ν. Ντουμανίδης: «Είμαστε ικανοποιημένοι από την πορεία λειτουργίας της Σ.Τ.Ε»

Ικανοποιημένος δηλώνει για την πορεία της ΣΤΕ μετα από 20 χρόνια λειτουργίας, της ο πρόεδρος Νίκος Ντουμανίδης.
Ν. Ντουμανίδης: «Είμαστε ικανοποιημένοι από την πορεία λειτουργίας της Σ.Τ.Ε»«Όλα αυτά τα χρόνια παρά τις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν ειδικά στον τραπεζικό και όχι μόνο κλάδο έγινε μια μαραθώνια προσπάθεια από την Διοίκηση και το προσωπικό η οποία έφερε καρπούς ,» ανέφερε μιλώντας στην στην ΕΡΤ Ορεστιάδας, ο πρόεδρος της ΣΤΕ και τόνισε: «στην αρχή απαιτήσεις είχε μόνο η Τράπεζα της Ελλάδος, τώρα εμπλέκεται και η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα η οποία έχει και αυτή τις δικές της απαιτήσεις και είμαστε υποχρεωμένοι να συννενέσουμε μαζί της και να καταβάλλουμε τις υπεράνθρωπες προσπάθειες.»

Από τις Δεκαέξι (16) συνολικά Συνεταιριστικές Τράπεζες που λειτουργούσαν σε όλη την Ελλάδα σήμερα έχουν απομείνει μόνο οι εννιά (9) , ενώ το θέμα της συγχώνευσης φαίνεται πως απασχολεί κάποιες από αυτές.

«Πρέπει να κοιτάξουμε τις τράπεζες που παρέμειναν και να δούμε και τι εννοούμε συγχώνευση. Δεν μπορούμε π. χ να κάνουμε συγχώνευση με την Κρήτη. Η πιο κοντινότερη είναι αυτή της Δράμας, αλλά αυτήν την στιγμή είμαστε δυο μικρές τράπεζες .Πρέπει να βελτιωθεί η όλη κατάσταση ,έτσι ώστε να είναι μην είναι δυσανάλογα τα κεφάλαια μας για να μπορέσουμε να αξιοποιήσουμε αυτήν την συγχώνευση,» είπε ο κ. Ντουμανίδης και πρόσθεσε : «προς το παρόν παλεύουμε μόνοι μας ,όπως είμαστε.»

H Σ.Τ.Ε έχει πέντε καταστήματα σε (Αλεξανδρούπολη, Ορεστιάδα, Διδυμότειχο, Σουφλί, Φέρες, ) αριθμεί περίπου 6.500 μέλη και σύμφωνα με τον κ. Ντουμανίδη είναι μια από τις βιωσιμότερες επιχειρήσεις του νομού.

Συντάκτης: Όλγα Ορφανίδου

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος