Αλεξανδρούπολη : Κλειστά σχολεία στη Σαμοθράκη λόγω προβλήματος στην ηλεκτροδότηση

Όχι από την κακοκαιρία αλλά από πρόβλημα στην ηλεκτροδότηση που παρουσιάστηκε το πρωί ,κλειστά παρέμειναν το Γυμνάσιο, Λύκειο και ο παιδικός σταθμός στη Σαμοθράκη .
Το νησί περιμετρικά της Χώρας μέχρι τα Αλώνια και έξω από την Καμαριώτισσα πολύ νωρίς το πρωί παρέμεινε χωρίς ρεύμα,ενώ η ηλεκτροδότηση αποκαταστάθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες.

«Τα προβλήματα ηλεκτροδότησης οφείλονται στην μη εκτεταμένη συντήρησή του δικτύου,» σχολίασε στην ΕΡΤ Ορεστιάδας ο δήμαρχος του νησιού Αθ. Βίτσας, τονίζοντας πως « δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό. Δεν γνωρίζω τι βλάβη είναι κάθε φορά είναι διαφορετική, αλλά το αποτέλεσμα είναι ότι έχουμε πτώση τάσης, πολύ συχνές διακοπές ,ενώ η τοπική κοινωνία δείχνει εκνευρισμένη.»
Όπως εξήγησε ο κ. Βίτσας το πρόβλημα δεν είναι μόνο τους χειμερινούς μήνες αλλά δημιουργείται και το καλοκαίρι.« Μέσα στο καλοκαίρι υπήρξαν περιπτώσεις πυρκαγιών από κολώνες της ΔΕΗ ευτυχώς όμως τις πρόλαβε το τοπικό κλιμάκιο,» είπε.

Τις επόμενες ημέρες, ύστερα από ομόφωνη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου η Δημοτική αρχή θα αποστείλει επιστολή διαμαρτυρίας σε όλους τους αρμόδιους, κοινοποιώντας το πρόβλημα προκειμένου να βρεθεί μια οριστική λύση.

Σύνταξη: Όλγα Ορφανίδου

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος