Tην αποχώρησή του επίσημη από το κόμμα μετά από μία πορεία 3,5 ετών, ανακοίνωσε εχτές κατά την διάρκεια συνέντευξης τύπου ο πρώην βουλευτής Έβρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων ,Μαρίνος Ουζουνίδης.
Ο κ. Ουζουνίδης μίλησε με σκληρά λόγια για τον πρόεδρο των ΑΝ.ΕΛ. Πάνο Καμμένο, «δεν μας έκανε την τιμή να μας καλέσει να μιλήσουμε για τα προβλήματα του τόπου μας» είπε, ενώ άσκησε έντονη κριτική στο μνημονικό δρόμο που ακολουθεί το πρώην κόμμα του, διαψεύδοντας τις προεκλογικές του δεσμεύσεις.
Ο πρώην βουλευτής μίλησε για όλα τα προβλήματα του Έβρου τα οποία δεν βρήκαν λύσεις καθώς και για τις δεσμεύσεις που δεν υλοποιήθηκαν και τόνισε πως εάν τυχόν επιτρέψει στην πολιτική θα είναι μόνο με τη Νέα Δημοκρατία.
ΕΡΤ Ορεστιάδας
Σύνταξη: Ολγα Ορφανίδου
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος