Θετικός στον κορονοιό ο δήμαρχος της Κω – Απολύμανση στις δημοτικές υπηρεσίες

Θετικός στον κορονοϊό διαγνώστηκε ο Δήμαρχος Κω Θεοδόσης Νικηταράς, μετά από τεστ ταχείας ανίχνευσης που έκανε χθες Τετάρτη. Θετικό ήταν και το Μοριακό τεστ (PCR )στο οποίο υποβλήθηκε σήμερα στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο και μετά τις οδηγίες που του δόθηκαν βρίσκεται σε κατ’ οίκον περιορισμό.

Ήδη ιχνηλατούνται οι επαφές που είχε ο ίδιος το προηγούμενο διάστημα ενώ κλειστές θα παραμείνουν αύριο Παρασκευή 14 Μαΐου οι δημοτικές υπηρεσίες που στεγάζονται στο Δημαρχείο, προκειμένου να διενεργηθούν εργασίες απολύμανσης.

Όπως ο ίδιος σημειώνει σε ανάρτηση του δεν είχε προλάβει να κάνει ούτε την πρώτη δόση του εμβολίου όμως έχει ήπια συμπτώματα. Παράλληλα καλεί τους συμπατριώτες του να τηρούν τα υγειονομικά πρωτόκολλα για προστασία και των ιδίων και των συνανθρώπων μας.

Σέ δήλωσή του, ο Δήμαρχος Κω Θεοδόσης Νικηταράς αναφέρει: “… παρά τις συνεχείς προφυλάξεις και την αυστηρή τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων εκ μέρους μου, σήμερα διαγνώστηκα θετικός στον ιό, σε μοριακό τεστ που έκανα στο νοσοκομείο μας.
Έχω ήδη ενημερώσει όλους όσοι ήρθαν σε επαφή μαζί μου, τις προηγούμενες ημέρες.
Τα συμπτώματα είναι αρκετά ήπια. Μετά τις αναγκαίες εξετάσεις, σύμφωνα με τις οδηγίες των γιατρών, παραμένω στην κατοικία μου. Δεν είχα προλάβει να κάνω ούτε την πρώτη δόση εμβολίου, αφού η ηλικιακή ομάδα που ανήκω αυτό το διάστημα εμβολιάζεται.
Θερμή παράκληση, για μια ακόμα φορά σε όλους! Τηρούμε ευλαβικά τα υγειονομικά πρωτόκολλα, προστατεύουμε τους εαυτούς μας, τις οικογένειες μας, τους συνανθρώπους μας!”

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος