Τέσσερεις συνδυασμοί κατέρχονται στον Δήμο Ρόδου – Έληξε η προθεσμία τα μεσάνυχτα

Έληξε τα μεσάνυχτα η προθεσμία κατάθεσης των συνδυασμών που θα κατέλθουν στις αυτοδιοικητικές εκλογές, στην ηλεκτρονική πύλη του Υπουργείου Εσωτερικών.

Στον  Δήμο Ρόδου τελικά κατατέθηκαν τέσσερις (4) συνδυασμοί, του σημερινού δημάρχου Αντώνη Καμπουράκη, του Αλέξανδρου Κολιάδη, του Νίκου Γερονικόλα και του Τάκη Πότσου.

Ο συνδυασμός του δημάρχου Ρόδου Αντώνη Καμπουράκη «Με δύναμη για τη Ρόδο» απαριθμεί 492 μέλη. «Στόχος μας είναι το 50% από την πρώτη Κυριακή των εκλογών», δήλωσε σήμερα στην ΕΡΤ Νοτίου Αιγαίου ο Στράτος Καρίκης. Από σήμερα λειτουργεί το εκλογικό κέντρο της παράταξης στην οδό Εθνικής Αντίστασης, ενώ στις 6 του μήνα στο θερινό Ρόδον θα γίνει η εκδήλωση για την παρουσίαση του ψηφοδελτίου.

Σε 381 ανέρχονται οι υποψήφιοι της παράταξης “ΕΝΑ ενωμένοι αλλάζουμε” με επικεφαλής τον  Αλέξανδρο Κολιάδη. «Είμαστε αισιόδοξοι για το αποτέλεσμα. Δεν υπάρχει χωριό που να μην έχει υποψήφιους η παράταξη μας», δήλωσε στην ΕΡΤ ο  Βάιος Καλοπήτας, που συνεργάζεται  με την παράταξη ΕΝΑ.

Με 343 υποψήφιους κατέρχεται η παράταξη «Αρχή Οργάνωσης» του Νίκου Γερονικόλα. «Στο ψηφοδέλτιο μας μετέχουν άνθρωποι που δεν μπήκαν στον πειρασμό, άνθρωποι που κράτησαν την αξιοπρέπεια τους», είπε στην ΕΡΤ, ο Αγαπητός Πάλλας, τονίζοντας ότι είναι η πρώτη φορά στα πολλά χρόνια που ασχολείται με τα κοινά, που αντιμετωπίζει τέτοιο κλίμα εκβιασμών και τρομοκρατίας.

«Εμείς επιδιώκουμε την πολιτική ψήφο, με βάση τις θέσεις και τα πεπραγμένα. Στο ψηφοδέλτιο δεν  βάλαμε όποιον να ‘ναι, πλησιάσαμε τους υποψήφιους με πολιτικά κριτήρια», δήλωσε στην ΕΡΤ Νοτίου Αιγαίου ο Τάκης Πότσος, επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης, η οποία κατέρχεται με 165 μέλη στις εκλογές. Μάλιστα ο Τάκης Πότσος δήλωσε ότι με χαρά αποδέχεται την πρόταση του δημάρχου Αντ. Καμπουράκη για ντιμπέιτ μεταξύ των επικεφαλής των συνδυασμών.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος