Τη σταθερά ανοδική τάση των πτήσεων προς το Διεθνές Αεροδρόμιο της Ρόδου επιβεβαιώνουν τα επικαιροποιημένα στοιχεία της Fraport που περιλαμβάνουν την καταγραφή του αριθμού των πτήσεων και του αριθμού των αφιχθέντων επιβατών από ξένες χώρες, σε ημερήσια βάση, από την 1η έως την 29η Ιουλίου.
Κατά το διάστημα αυτό, οι αφιχθέντες επιβάτες έφτασαν τις 104.000.
Εν τω μεταξύ, την άποψη ότι η κατάσταση στον τουρισμό είναι κακή έως χείριστη, εξέφρασε ο δήμαρχος Ρόδου, Αντώνης Καμπουράκης.
Ανέφερε ότι η οικονομική δραστηριότητα στη Ρόδο, που εξαρτάται κατά 95% από τον τουρισμό, δημιουργεί εξαιρετικά κακές προοπτικές και απαιτεί πολύ μεγάλη κοινωνική πρόνοια.
«Ο χειμώνας προδιαγράφεται όχι μαύρος, γιατί το μαύρο είναι ένα ανοιχτό χρώμα μπροστά σ’ αυτά που θα ζήσουμε» είπε χαρακτηριστικά.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος