Ρόδος: Συνεχίζεται η έρευνα για την κακοποίηση της 8χρονης – Κατάθεση ανωμοτί του παππού

Συνεχίζονται οι καταθέσεις για την καταγγελία για βιασμό της 8χρονης στη Ρόδο χωρίς μέχρι στιγμής να έχουν καταλήξει σε κάποιο συμπέρασμα οι αστυνομικού της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρόδου οι οποίοι ενεργούν υπό την καθοδήγηση της αρμόδιας Εισαγγελέως.
Χθες κλήθηκε με εισαγγελική παραγγελία και κατέθεσε ανωμοτί ο παππούς της μικρής, ενώ αναμένεται συμπληρωματική έρευνα από τον ιατροδικαστή αλλά και παιδίατρο, προκειμένου να προσδιοριστεί ο τρόπος με το οποίον έχει τραυματιστεί η 8χρονη στην ευαίσθητη περιοχή.
Ο ίδιος αρνήθηκε κάθε ανάμειξη στην κακοποίηση της εγγονής του, μάλιστα όπως αναφέρει η «Δημοκρατική», μεταξύ άλλων ανέφερε ότι η υπόθεση μπορεί να έχει μεθοδευθεί από την μητέρα της και τον σύντροφο της.
Να σημειωθεί ότι τις προηγούμενες ημέρες κατέθεσαν η μητέρα, ο σύντροφος της και οι δυο αδερφές της 8χρονης παρουσία παιδοψυχολόγου.

Υπενθυμίζεται ότι η έρευνα της υπόθεσης ξεκίνησε μετά από ανώνυμη καταγγελία, που έφτασε στην Εισαγγελία Ρόδου η αντίδραση της οποίας ήταν άμεση με την απομάκρυνση της μικρής από το οικογενειακό περιβάλλον, την αφαίρεση της γονικής κηδεμονίας και την ανάθεση της φροντίδας της στο Κέντρο παιδικής μέριμνας Ρόδου. Το παιδί βρίσκεται συνεχώς με κοινωνικούς λειτουργούς του ιδρύματος, ενώ έχει συχνή επαφή με παιδοψυχολόγο.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος