Ρόδος: Χωρίς αποτέλεσμα οι έρευνες για την καταγγελία για βιασμό της 8χρονης

Δεν βρίσκουν άκρη με την καταγγελία για το βιασμό της 8χρονης στη Ρόδο οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας, που ασχολούνται με την υπόθεση. Η μικρή πράγματι έχει κάποιους τραυματισμούς στο κορμάκι της, αλλά μέχρι στιγμής από την έρευνα δεν έχει εντοπιστεί πιθανός δράστης.
Σήμερα κλήθηκαν στην Ασφάλεια Ρόδου η μητέρα, ο σύντροφος της καθώς και οι δύο μεγαλύτερες κόρες της για κατάθεση. Οι καταθέσεις τους ξεκίνησαν μετά τη 1 το μεσημέρι. Σύμφωνα με τα όσα ανέφεραν στους δημοσιογράφους, είναι πεπεισμένοι ότι κάποιος έκανε κακό στη μικρή και μάλιστα «φωτογράφιζαν» το δράστη. Υπάρχει και βίντεο που φαίνεται άτομο του στενού περιβάλλοντος να δέρνει τη μικρή.

Η μητέρα της 8χρονης εμφανίζεται ότι αυτή έκανε την καταγγελία. Επειδή αυτό δεν άρεσε στους γονείς της, όπως είπε η ίδια, τους έδιωξαν από το σπίτι και τώρα φιλοξενούνται σε φιλικό τους σπίτι. Η 8χρονη πριν από μια εβδομάδα, παραπονέθηκε στην μητέρα της, όπως είπε η τελευταία, ότι πονάει. Τότε πρόσεξε ότι είχε τραύματα στην ευαίσθητη περιοχή.
Από την άλλη, οι γονείς της της μητέρας της 8χρονης δηλώνουν την αγάπη τους προς τα παιδιά της κόρης τους και εκφράζουν το φόβο τους ότι ίσως δεν τα ξαναδούν.

Οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση, μέχρι στιγμής δεν έχουν καταλήξει κάπου. Μάλιστα φέρεται να μην αποκλείουν και την περίπτωση του αυτοτραυματισμού η τραυματισμού από άλλο πρόσωπο, της μικρής. “Είναι υπόθεση που θα τραβήξει μέχρι να φωτιστεί, όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά”, δήλωσε στην ΕΡΤ Νοτίου Αιγαίου παράγοντας που παρακολουθεί από κοντά την εξέλιξη της υπόθεσης.
Η 8χρονη παραμένει στο Κέντρο Παιδικής Μέριμνας και έχει τη στοργή και την προσοχή της κοινωνικής υπηρεσίας του ιδρύματος.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος