Ρόδος: Στο νοσοκομείο κλιμάκιο του τοπικού ΚΙΝ.ΑΛ.

Με τον διοικητή και τα μέλη του συλλόγου νοσοκομειακών γιατρών συναντήθηκε κλιμάκιο του τοπικού ΚΙΝ.ΑΛ., για τα προβλήματα του νοσηλευτικού μας ιδρύματος.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΚΙΝ.ΑΛ., ο διοικητής του νοσοκομείου Γρηγόρης Ρουμάνης υποστήριξε, ότι η μόνη λύση για την κάλυψη των κενών θέσεων από εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό είναι να θεσπιστούν ισχυρά κίνητρα, που θα παρακινήσουν τους επιστήμονες να υπηρετήσουν στο Νοσοκομείο. Άξιο αναφοράς είναι επίσης, πως 170 θέσεις νοσηλευτών παραμένουν κενές και για την οριακά εύρυθμη λειτουργία του Νοσοκομείου απαιτείται η άμεση πρόσληψη τουλάχιστον 60.
Το κλιμάκιο αποτελείτο από τη Γραμματέα της Νησιωτικής Πολιτικής Ελευθερία Φτακλάκη, το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Βάιο Καλοπήτα και τα μέλη της διευρυμένης Νομαρχιακής Επιτροπής νοτίου συγκροτήματος ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Νίκο Βασιλαρά, Γιάννη Σταυλά και Τσαμπίκο Ψαρά.
Στη συνάντηση συμμετείχαν και τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου των Νοσοκομειακών ιατρών Πολύμνια Γαλανού πρόεδρος, Αριστείδης Καΐκης αντιπρόεδρος, Νίκος Φαρμακίδης γραμματέας, Νίκος Χριστοδούλου αναπληρωτής γραμματέας, Μικές Δουλαπτσής ταμίας καθώς επίσης και ο πρόεδρος της Επιτροπής Λοιμώξεων και διευθυντής της Α’ Παθολογικής Κλινικής Στέλιος Καραταπάνης.
Ρόδος: Στο νοσοκομείο κλιμάκιο του τοπικού ΚΙΝ.ΑΛ.
«Τα μέλη του κλιμακίου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, αφού ενημερώθηκαν αναλυτικά από τους συμμετέχοντες στη συνάντηση για τα προβλήματα λειτουργίας του Γενικού Περιφερειακού Νοσοκομείου Ρόδου ανέφεραν, ότι η δημοκρατική παράταξη είναι ταυτισμένη με τις μεγάλες τομές στο σύστημα υγείας και διαβεβαίωσαν, ότι στο πλαίσιο της διαβούλευσης, που άνοιξε το Κίνημα με την κοινωνία και τους ειδικούς για την διαμόρφωση των προγραμματικών του θέσεων για τη Δημόσια Υγεία, θα τεθούν επί τάπητος ώστε να αναζητηθούν λύσεις που θα ανακουφίσουν το προσωπικό και θα βελτιώσουν τις συνθήκες νοσηλείας των ασθενών» καταλήγει η ανακοίνωση.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος