Ρόδος: Κακουργηματικές διώξεις στην υπόθεση κακοποίησης της 8χρονης

Τέσσερις κακουργηματικές διώξεις ασκήθηκαν για την υπόθεση της 8χρονης, η υπόθεση κακοποίησης της οποίας είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο τον Οκτώβριο.

Στο πλαίσιο της ανακρίσεως αναμένεται να εξεταστούν και τα όσα κατήγγειλε εις βάρος του 78χρονου, μια 52χρονη ομογενής από τις Η.Π.Α., που διατείνεται ότι τη βίασε σε μικρή ηλικία.

Μετά τις γιορτές θα αξιολογηθούν από την Ανακριτική αρχή Ρόδου τα μέχρι στιγμής στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί για την υπόθεση της κακοποίησης του 8άχρονου κοριτσιού στη Ρόδο ανέφερε μιλώντας στην ΕΡΤ Ν.Αιγαίου ο συνήγορος του 78 άχρονου παππού της Στέλιος Αλεξανδρής.

Η δικογραφία της υπόθεσης περιλαμβάνει τις κατηγορίες: Βιασμό κατ’ εξακολούθηση, γενετήσιες πράξεις κατ’ εξακολούθηση, με ανήλικη που δεν συμπλήρωσε τα 12 έτη, κατάχρηση ανηλίκων σε γενετήσιες πράξεις κατ’ εξακολούθηση και γενετήσια πράξη μεταξύ συγγενών από ανιόντα κατ’ εξακολούθηση.

Τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως η Ανακριτική αρχή Ρόδου δεν έχει προχωρήσει μέχρι στιγμής σε προσωποποίηση του δράστη αυτής της υπόθεσης. Αν υπήρχε αυτή η εξέλιξη, προσθέτουν οι πληροφορίες μας, θα τη γνώριζε και η νομική υποστήριξη του 78άχρονου στον οποίο αναφέρεται σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας η Δημοκρατική που αναφέρει συγκεκριμένα πως οι τέσσερις κακουργηματικές διώξεις που ασκήθηκαν από την Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου τον αφορούν.

Ο 78χρονος από την πρώτη στιγμή αρνείται τις κατηγορίες του βιασμού που του προσάπτουν τόσο η 8χρονη όσο και άλλο συγγενικό πρόσωπο. Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας μετά από εξέταση του παιδιού, διενεργήθηκαν με παραγγελία της Εισαγγελέως Πλημμελειοδικών Ρόδου στον Πταισματοδίκη Ρόδου, πραγματογνωμοσύνες από παιδοψυχολόγους, παιδίατρους και κοινωνική λειτουργό.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος