Ρόδος: Την κακοποίησή της από τον παππού της 8χρονης καταγγέλλει 52χρονη – Αρνείται τις κατηγορίες ο ίδιος

Την τραυματική της εμπειρία από την κακοποίηση που υπέστη στην τρυφερή ηλικία των 8 έως 13 ετών από τον παππού της 8χρονης στη Ρόδο, εξιστορεί στην εφημερίδα «Ροδιακή» 52χρονη ομογενής από τις Η.Π.Α.
Η 52χρονη έχει καταγγείλει δύο φορές τον 78χρονο, μία το 2013 με επιστολή της στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου και μία τον περασμένο Οκτώβριο στην Ασφάλεια Ηρακλείου Κρήτης και το «Χαμόγελο του Παιδιού», οπότε και ήρθε στο φως της δημοσιότητας η υπόθεση κακοποίησης της 8χρονης.

Αποκαλύπτει ότι ο λόγος που την ώθησε να μιλήσει είναι για να μην υποστεί κανένα άλλο παιδί από τον 78χρονο τη σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη η ίδια. «Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να βάλω ένα λιθαράκι, ώστε να μην τον πλησιάζει κανένα παιδί», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Η 52χρονη δεν επέστρεψε ποτέ στη Ρόδο όταν έφυγε για σπουδές και χρειάστηκε δεκάδες ώρες ψυχοθεραπείας για να αντιμετωπίσει την κακοποίηση.

«Θέλω να κατέβω στη Ρόδο και να ξαναπερπατήσω στα σοκάκια, αλλά φοβάμαι να το κάνω μόνη μου. Δεν πιστεύω ότι θα το αντέξω, αλλά πρέπει να το λύσω αυτό», σημειώνει.
Όσο για τον τρόπο που την προσέγγιζε, αυτός – όπως δηλώνει – ήταν φιλικός.

Εν τω μεταξύ, ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 5/11 η ανωμοτί κατάθεση στην οποία εκλήθη ενώπιον της εισαγγελέως ο 78χρονος. Αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος