Ρόδος – Α. Καμπουράκης: Φτηνή μικροπολιτική από τον Φ. Χατζηδιάκο με αφορμή ένα τροχαίο

Για τυμβωρυχία κατηγορεί τον τέως δήμαρχο και επικεφαλής της παράταξης «Ρόδος δύναμη πολιτών» Φώτη Χατζηδιάκο, ο δήμαρχος Ρόδου Αντώνης Καμπουράκης.

Αφορμή η χθεσινή ανακοίνωση του τέως δημάρχου σχετικά με το θανατηφόρο τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη απορριμματοφόρο της εταιρείας με την οποία συνεργαζόταν ο Δήμος Ρόδου.
Στη δήλωση του ο Αντ. Καμπουράκης αναφέρει τα εξής:

«Λυπάμαι ειλικρινά, που αναγκάζομαι να απαντήσω στην ανακοίνωση του τέως Δημάρχου Ρόδου κ. Χατζηδιάκου. Δεν περίμενα ποτέ, ένας άνθρωπος που έχει τιμηθεί από τους πολίτες της Ρόδου με το αξίωμα του δημάρχου, ότι θα έφτανε σε τέτοιο σημείο αθλιότητας, να κάνει φτηνή μικροπολιτική, με αφορμή ένα τροχαίο δυστύχημα. Mε θύμα ένα νέο άνθρωπο, την οικογένεια του οποίου γνωρίζω πολλά χρόνια. Να επιχαίρει με αθλιότητες, για «κλέφτες και νοικοκύρηδες» και να μιλάει για ευθύνες του Δήμου για ένα θανατηφόρο τροχαίο, για τις συνθήκες του οποίου, ακόμα δεν έχουν αποφανθεί τα αρμόδια όργανα. Η ανακοίνωση του κ. Χατζηδιάκου είναι μνημείο αθλιότητας, τυμβωρυχίας και προσωπικής ηθικής κατάπτωσης. Ντροπή»

Υπενθυμίζεται ότι με αφορμή τη δήλωση στην ΕΡΤ Νοτίου Αιγαίου της αντιδημάρχου καθαριότητας Τσαμπίκας Κιαχαγιά, ότι το απορριμματοφόρο που ενεπλάκη στο θανατηφόρο τροχαίο της Κυριακής, δεν εκτελούσε έργο αποκομιδής καθώς δεν υπάρχει σύμβαση με την εταιρεία, ο τέως δήμαρχος παρέθεσε φωτογραφίες της ίδιας ημέρας που φαίνεται να αποδεικνύουν το αντίθετο.

Επίσης κάλεσε τον δήμαρχο να απαντήσει δημόσια, με τίνος εντολή και με ποιά συμβατική σχέση κυκλοφορούν και εκτελούν υπηρεσίες αποκομιδής στο Δήμο Ρόδου, τα απορριμματοφόρα του ιδιώτη και ποιος αναλαμβάνει την ευθύνη του δυστυχήματος.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος