RAPID TEST από τον Φιλανθρωπικό Σύλλογο Παραδεισίου σε Νοσοκομείο και Π.Υ. Ρόδου

΄Άλλη μια παρτίδα με 810 επαγγελματικά RAPID TEST , και επί πλέον 1.200 σύριγγες των 60 μλ. για μερική κάλυψη των καθημερινών αναγκών τους, παρέδωσαν στον νέο διοικητή του Νοσοκομείου Ρόδου Σταύρο Τσαντή η πρόεδρος του Φιλανθρωπικού συλλόγου Παραδεισίου -ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ Αναστασία Σταυριανού-Γεωργιάδη, η γενική γραμματέας ΕΕιρήνη Παπακωνσταντίνου και το επίτιμο μέλος του συλλόγου γιατρός Γεώργιος Γεωργιάδης.

Στο Σύλλογο έγινε ενημέρωση για τις ανάγκες του νοσοκομείου σε ιατροτεχνολογικό και αναλώσιμο υλικό, όπως επίσης σε ιματισμό, προκειμένου ο Σύλλογος να συμπαρασταθεί.

RAPID TEST και κρέμες για εγκαύματα στους πυροσβέστες της Ρόδου

RAPID TEST από τον Φιλανθρωπικό Σύλλογο Παραδεισίου σε Νοσοκομείο και Π.Υ. Ρόδου

Παράλληλα έγινε επίσκεψη και στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Ρόδου, για τρίτη φορά, και προσφέρθηκαν τρακόσια (300) RAPID TEST για την προστασία των πυροσβεστών και των οικογενειών τους, όπως επίσης ειδικές κρέμες θεραπευτικές για Α και Β βαθμού εγκαύματα.

“Φυσικά δεν παύουμε να νοιαζόμαστε παράλληλα και για τους εθελοντές πυροσβέστες στο εθελοντικό πυροσβεστικό φυλάκιο που εδρεύει στη γέφυρα που ποταμού Παραδεισίου.
Η επίσκεψή μας στον διοικητή και το πυροσβεστικό σώμα είχε ουσιαστικό νόημα, γιατί θέλαμε με την χειρονομία μας αυτή να τους πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ για τις υπηρεσίες που προσφέρουν στη ΡΟΔΟ” δήλωσε η πρόεδρος Αναστασία Σταυριανού- Γεωργιάδη.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος