Ημερίδα για την ακρίβεια, με θέμα «η ακρίβεια στον Θεό και οι μισθοί στα τάρταρα», διοργανώνει την προσεχή Τρίτη, σε συνεργασία με την Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας, η διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Ρόδου.
Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στις 18:00, στην αίθουσα του Ε.Κ.Ρ με κεντρικό ομιλητή τον πρόεδρο της Ένωσης Εργαζομένων Καταναλωτών Απόστολο Ραυτόπουλο, ενώ χαιρετισμό θα απευθύνει ο πρόεδρος της Γ.Σ.Ε.Ε Γιάννης Παναγόπουλος.
Παράλληλα, στο πλαίσιο της ενημέρωσης των εργαζομένων για την απεργία που έχει προκηρυχθεί για τις 17 Απριλίου, κλιμάκιο της Γ.Σ.Ε.Ε με επικεφαλής τον πρόεδρο, μαζί με την διοίκηση του Ε.Κ.Ρ θα επισκεφθούν την Τρίτη και την Τετάρτη χώρους εργασίας.
«Καλούμε τους Συναδέλφους να συμμετάσχουν τόσο στην Ημερίδα που θα πραγματοποιηθεί , αλλά πολύ περισσότερο ζητάμε την καθολική συμμετοχή τους στην Πανελλαδική Απεργία στις 17 Απριλίου για να πάρει η κυβέρνηση τις απαντήσεις που πρέπει» τονίζει σε ανακοίνωση της η διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Ρόδου.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος