Γ. Παππάς: Στις τρεις το μεσημέρι θα φύγουν με άλλο πλοίο οι επιβάτες που δεν ταξίδεψαν για Κάσο

Απαράδεκτο και δυσάρεστο γεγονός χαρακτήρισε ο βουλευτής Δωδεκανήσου, Γιάννης Παππάς, μιλώντας στην ΕΡΤ Νοτίου Αιγαίου, τη μη εκτέλεση του πρώτου δρομολογίου του πλοίου “‘Ολυμπος” που θα συνέδεε τη Κάσο – Κάρπαθο – Ρόδο με Πειραιά. Με νεώτερο δελτίο τύπου ο κ. Παππάς γνωστοποιεί ότι οι επιβάτες που δεν μπόρεσαν χθες να ταξιδέψουν, μπορούν  να φύγουν σήμερα το μεσημέρι στις 3 με το Blue Star Patmos.

Γ. Παππάς: Στις τρεις το μεσημέρι θα φύγουν με άλλο πλοίο οι επιβάτες που δεν ταξίδεψαν για ΚάσοΣτο δελτίο τύπου ο κ. Παππάς αναφέρει ότι επικοινώνησε με την ηγεσία του Υπουργείου Ναυτιλίας και εξέφρασε την έντονη δυσαρέσκειά του. Ζήτησε την άμεση επίλυση του ζητήματος, με σκοπό να εξυπηρετηθούν οι πολίτες και να διανεμηθούν τα μεταφερόμενα προϊόντα, όπου υπάρχει ανάγκη.

Ο κ. Παππάς έλαβε τη διαβεβαίωση, πως οι συμπολίτες, οι επισκέπτες και τα οχήματα που αναμενόταν να ταξιδέψουν με το «ΟΛΥΜΠΟΣ», θα φύγουν σήμερα το μεσημέρι στις 3 με το Blue Star Patmos.

Επίσης, το γρήγορο πλοίο που συνδέει την Κρήτη με την Ηρωική Νήσο Κάσο, Κάρπαθο, Χάλκη και Ρόδο, ξεκινάει την Παρασκευή στις 15/07. Λόγω της καθυστέρησης που υπήρξε, ο κ. Παππάς ζήτησε από την ηγεσία του Υπουργείου, να παρατείνει τα δρομολόγια και τον Σεπτέμβριο και να μην σταματήσει στις 4/9, όπως ήταν προγραμματισμένο.

Έκτακτη σύσκεψη στο υπουργείο Ναυτιλίας για την υπόθεση του πλοίου “Olympus” – ertnews.gr

Μ. Κόνσολας: «Οφείλουμε συγγνώμη στους κατοίκους της Κάσου και της Καρπάθου» – ertnews.gr

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος