Γ. Παπαδομαρκάκης: Όλα έτοιμα για τις πανελλαδικές εξετάσεις

Τη διαβεβαίωση ότι όλα είναι έτοιμα για τις πανελλαδικές εξετάσεις που θα ξεκινήσουν στις 2 Ιουνίου, έδωσε σήμερα ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δωδ/σου Γιάννης Παπαδομαρκάκης.

Σε ολόκληρο τον νομό Δωδ/σου θα λειτουργήσουν 28 εξεταστικά κέντρα για τους υποψηφίους των Γενικών Λυκείων και 5 για τους υποψηφίους των ΕΠΑΛ, ενώ στην πόλη της Ρόδου θα λειτουργήσει και ειδικό εξεταστικό κέντρο για υποψηφίους Γενικών Λυκείων. Συνολικά οι υποψήφιοι από τα Δωδ/σα είναι περίπου 1.900 με τη συντριπτική πλειοψηφία (1.407) να προέρχεται από τα ΓΕΛ.
Αυτές τις μέρες γίνονται δοκιμές του συστήματος μετάδοσης των θεμάτων από το υπουργείο Παιδείας χωρίς να εντοπίζονται προβλήματα, ενώ όπως κάθε χρόνο έχει προβλεφθεί και η ύπαρξη γεννητριών για απρογραμμάτιστες διακοπές ρεύματος.
«Όλα είναι έτοιμα. Εγώ έχω να συμβουλεύσω τους μαθητές, αλλά και τους γονείς τους να μην αγχώνονται» είπε ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και υπενθύμισε ότι απαγορεύονται “δια ροπάλου” εντός των εξεταστικών κέντρων τα κινητά τηλέφωνα και τα smart watches.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος