Μυτιλήνη: Πυρά Λαϊκής Συσπείρωσης κατά δημοτικής αρχής για τη νέα δομή

Σφοδρή επίθεση στη Δημοτική αρχή Μυτιλήνης σχετικά με την ανακοίνωσή της για την νέα δομή εξαπέλυσε η δημοτική παράταξη της Λαϊκής Συσπείρωσης.

Στην ανακοίνωσή της αναφέρει: «Η Δημοτική Αρχή του Δήμου Μυτιλήνης, αισθάνθηκε με τη νέα χρονιά την ανάγκη να αποδείξει για άλλη μια φορά πόσο καλός υπερασπιστής της κυβερνητικής πολιτικής της ΝΔ είναι. Γιατί πως αλλιώς μπορούμε να εκλάβουμε τη σημερινή της ανακοίνωση και το ζήλο της να θέσει εκ νέου το ξανασερβιρισμένο και αποτυχημένο ψευτο-δίλλημα «Ή Καρά Τεπές ή Βάστρια» που έσπευσαν να ανασύρουν συντονισμένα όλα τα στελέχη της ΝΔ αμέσως μετά την παταγώδη αποτυχία της κυβέρνησης να αποβιβάσει τα μηχανήματα για την κατασκευή των νέων ΚΥΤ στα νησιά της Χίου και της Λέσβου;

Η δημοτική αρχή ας σταματήσει να κάνει πως δεν βλέπει πως είναι απέναντι στη συντριπτική πλειοψηφία του λεσβιακού λαού και των μαζικών του φορέων. Αντί να προβαίνει σε ανακοινώσεις στήριξης στις αποφάσεις της κυβέρνησης και της ΕΕ που θέλουν το νησί μας φυλακή της Ευρώπης, ας φέρει το θέμα στο δημοτικό συμβούλιο και ας μη χρησιμοποιεί «τις κατά πλειοψηφία» αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου ως δεδομένες. Γιατί όσες «κατά πλειοψηφία» αποφάσεις κι αν καμώνεται πως έχει η δημοτική αρχή, την τελευταία λέξη την έχει ο λαός της Λέσβου. Κι εμείς είμαστε σίγουροι πως ο λαός της Λέσβου δε θα επιτρέψει να γίνει το νησί μας αποθήκη ψυχών, δε θα βάλει πλάτη στα κυβερνητικά σχέδια, αλλά δυναμώνοντας την αλληλεγγύη του προς πρόσφυγες και μετανάστες θα κλείσει όλα τα στρατόπεδα συγκέντρωσης.

ΥΓ1: Η δημοτική αρχή και ο δήμαρχος Μυτιλήνης ψηφίστηκαν για να βοηθήσουν στη δημιουργία κέντρου φυλακής στη Βάστρια;

ΥΓ2: Αναμένουμε τη στάση του δημοτικού συμβουλίου και του κάθε δημοτικού συμβούλου ξεχωριστά στο ψήφισμα που θα καταθέσει η Λαϊκή Συσπείρωση στο δημοτικό συμβούλιο».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος