Ξεκίνησε το International Wrestling Tournament του 4ου Meteora Wrestling Academy

Το Σάββατο 2 Ιουλίου 2022 ξεκίνησε το International Wrestling Tournament του 4ου Meteora Wrestling Academy που πραγματοποιείται στα Τρίκαλα στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Τρικάλων.Ξεκίνησε το International Wrestling Tournament του 4ου Meteora Wrestling Academy
Αθλητές από 7 χώρες αγωνίστηκαν στις κατηγορίες U17 (2005- 2006), U15 (2007-2008 – 2009), U13 (2010-2011) καιU11 (2012-2013) της ελληνορωμαϊκής πάλης. Το πρωί του Σαββάτου διεξήχθη η ζύγιση των αθλητών και στις 13:00 ξεκίνησαν οι αγώνες.

Ξεκίνησε το International Wrestling Tournament του 4ου Meteora Wrestling Academy

Παράλληλα λειτούργησε η έκθεση φωτογραφίας με θέμα «Η ιστορία της πάλης ανά τους αιώνες». Οι αγώνες διεξήχθησαν με απόλυτη επιτυχία και στις6 το απόγευμα έγινε η τελετή απονομής των μεταλλείων και των κυπέλων στους νικητές σε συνολικά 19 κατηγορίες.

Ξεκίνησε το International Wrestling Tournament του 4ου Meteora Wrestling Academy
Στην τελετή παρευρέθηκαν ο εκπρόσωπος της ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης Κώστας Φάλιας, ο εκπρόσωπος της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων της Περιφέρειας Θεσσαλίας Ντίνος Μπάρδας, ο εκπρόσωπος του ΔήμουΤρικκαίων Μιχάλης Λάππας, ο εκπρόσωπος του Δήμου Μετεώρων Δημήτριος Λίπας και η εκπρόσωπος του Επιμελητηρίου Τρικάλων Τζίνα Μπέη, οι οποίοι παρέλαβαν τιμητικές πλακέτες για την προσφορά τους στη διοργάνωση και έκαναν τις απονομές μαζί με τον Ολυμπιονίκη Πάλης Αρτιόμ Κιουρεγκιάν και την Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Πάλης επίσημους προπονητές της ελληνορωμαϊκής πάλης και της πάλης γυναικών αντίστοιχα στο 4ο MeteoraWrestling Acedemy Camp που ακολουθεί την επόμενη εβδομάδα.

Ξεκίνησε το International Wrestling Tournament του 4ου Meteora Wrestling Academy
Επίσης στο πλαίσιο των παράλληλων αυτών δράσεων την Τρίτη 5 Ιουλίου 2022και ώρα 21:15 μ.μ. στην αρχή της οδού Ασκληπιού θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με το Δήμο Τρικκαίων και το Δημοτικό Ωδείο Τρικάλων εκδήλωση-συναυλία αφιερωμένη στην «ειρήνη» τιμώντας την επέτειο των 100 χρόνων από τη μικρασιατική καταστροφή και ταυτόχρονα την επέτειο των 100 χρόνων από τη γέννηση του τρικαλινού δημιουργού Αποστόλου Καλδάρα.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος