Στον Δήμαρχο Λαρισαίων η διοίκηση του Αστικού ΚΤΕΛ Λάρισας

Ο προγραμματισμός των παρεμβάσεων της Δημοτικής Αρχής, το επόμενο διάστημα, για τη βελτίωση των συνθηκών κυκλοφορίας στην πόλη, βρέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης του Δημάρχου Λαρισαίων, κ.Θανάση Μαμάκου με τη διοίκηση του Αστικού ΚΤΕΛ Λάρισας («Αστικές Συγκοινωνίες»), παρουσία και του Αντιδημάρχου Δημοτικής Αστυνομίας και Κυκλοφοριακών Παρεμβάσεων, κ.Ευάγγελου Παπαλέξη.

Η συνάντηση εστίασε στην ανάδειξη λύσεων για τα κυκλοφοριακά προβλήματα της πόλης, με έμφαση στην επερχόμενη τοποθέτηση κορυνών στο κέντρο της πόλης, προκειμένου να διευκολυνθεί η κυκλοφορία των ΙΧ οχημάτων, αλλά και των λεωφορείων. Συζητήθηκαν επίσης θέματα που αφορούν στη βελτίωση των συγκοινωνιακών υποδομών και της μετακίνησης στην πόλη.

«Η επίλυση των κυκλοφοριακών προβλημάτων αποτελεί προτεραιότητα για τη Δημοτική Αρχή. Οφείλουμε όλοι μας να επιδείξουμε υπευθυνότητα, ώστε να βελτιωθούν οι συνθήκες μετακίνησης, για πεζούς και οχήματα, στο κέντρο της πόλης, με σεβασμό και τήρηση της νομιμότητας. Μέσα από έναν ευρύ και ειλικρινή διάλογο, με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, όλοι μαζί μπορούμε να αποφασίσουμε για το πώς θέλουμε την πόλη στην οποία ζούμε», σημειώνει ο Δήμαρχος Λαρισαίων, με αφορμή τη συνάντηση.

Από την πλευρά τους, τα μέλη της διοίκησης του Αστικού ΚΤΕΛ έθεσαν σειρά ζητημάτων και προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι οδηγοί των λεωφορείων, κατά τη διέλευση από κεντρικούς δρόμους, αλλά και τις συνοικίες. Στη συνάντηση μετείχαν οι κ.κ. Μιχαήλ Σακελλαρίου, Πρόεδρος, Ιωάννης Νταφόπουλος, Αντιπρόεδρος, και τα μέλη του Δ.Σ. Αποστόλης Γκατζόγιας, Φώτης Δαλέρας, Θάνος Δαούτης.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος