Στο Αλκαζάρ το ντέρμπυ πρόκρισης της Εθνικής Ομάδας Κωφών Ελλάδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Την Εθνική Κωφών της Μεγάλης Βρετανίας αντιμετωπίζει η Εθνική Ελλάδας Ποδοσφαίρου Κωφών, αύριο, Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου στις 17.30 στο γήπεδο του Αλκαζάρ, με στόχο την πρόκριση στους Ολυμπιακούς αγώνες.

Σήμερα δόθηκε συνέντευξη τύπου από τους διοργανωτές εν όψει του αυριανού αγώνα. Ο αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού, Νεολαίας και Δια βίου Μάθησης Ν. Λιούπας σημείωσε μεταξύ άλλων ότι «μετά το Champions League Κωφών, που διοργανώθηκε το 2017 στη Λάρισα άλλη μια μεγάλη διοργάνωση φιλοξενείται στην πόλη μας. Τέτοιου επιπέδου αγώνες βάζουν την Λάρισα στον αθλητικό χάρτη της Ευρώπης.
Στο Αλκαζάρ το ντέρμπυ πρόκρισης της Εθνικής Ομάδας Κωφών Ελλάδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες
Στεκόμαστε στο πλευρό των αθλητών μας και στηρίζουμε την προσπάθεια τους προκειμένου να προκριθούν στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Η Λάρισα φιλοξενεί μια ακόμη διοργάνωση και πιστεύουμε ότι οι Λαρισαίοι θα στηρίξουν την προσπάθεια αυτή. Ελπίζουμε ότι η Λάρισα θα είναι γούρικη έδρα για την Εθνική μας και στο τέλος θα πανηγυρίσουμε την πρόκριση».
Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ν. Λάρισας Δ. Μπουχλαριώτης ευχήθηκε «να κερδίσει ο καλύτερος και αυτός που έχει περισσότερη τύχη. Γιατί όπως ξέρουμε το ποδόσφαιρο είναι και παιχνίδι τύχης. Ως μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ και ως πρόεδρος της οικείας ένωσης εύχομαι να κερδίσει ο καλύτερος, αν και προσωπικά θέλω να κερδίσει η Εθνική μας ομάδα».
Τέλος ο Τεχνικός Διευθυντής Τμήματος Ποδοσφαίρου στην Ελληνική Ομοσπονδία Κωφών Λ. Μηνάς ευχαρίστησε την Περιφέρεια Θεσσαλίας και τον δήμο Λαρισαίων για την στήριξη της προσπάθεια, υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι «παρά τα προβλήματα με το σεισμό και τις δυσκολίες καταφέρατε να βρείτε τον τρόπο να υποστηρίξετε και εμάς. Eίναι πολύ συγκινητικό και σας ευχαριστούμε γι’ αυτό. Το 2012 έγινε ένας ανάλογος αγώνας στη Βρετανία και τότε η Ελλάδα κέρδισε 2 -0. Τότε ήμουν και εγώ στην ομάδα και ρόλος μου ήταν να φυλάω το σημερινό σέντερ φορ της Εθνικής Ομάδας Κωφών της Μεγάλης Βρετανίας. Εύχομαι να πάνε όλα καλά στον αγώνα».
Οι παίκτες και οι προπονητές των δυο ομάδων κάλεσαν τον κόσμο να βρεθεί στο γήπεδο και να παρακολουθήσει τον αγώνα υποσχόμενοι πλούσιο θέαμα.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος