Στην Καλαμάτα η χορωδία “musicArte” Ελασσόνας για φιλανθρωπικό σκοπό

Για την Καλαμάτα αναχωρεί αύριο Παρασκευή 17 Ιουνίου 2022 η Μικτή Χορωδία “musicArte” του Μουσικού Συλλόγου Ελασσόνας μετά από πρόσκληση της «Κιβωτού του Κόσμου» όπου και θα λάβει μέρος σε φεστιβάλ χορωδιών που θα πραγματοποιηθεί στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας το Σάββατο το βράδυ.

Η χορωδιακή συνάντηση διοργανώνεται στο πλαίσιο εκδηλώσεων ενίσχυσης του έργου της «Κιβωτού του Κόσμου», ενός Εθελοντικού Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού Ειδικής Μέριμνας & Προστασίας Μητέρας και Παιδιού. Ο π. Αντώνιος και οι συνεργάτες του εδώ και 25 σχεδόν χρόνια προσφέρουν απλόχερα την αγάπη και αλληλεγγύη τους κυρίως σε μητέρες και απροστάτευτα παιδιά, τα περισσότερα από μονογονεϊκές και άπορες οικογένειες.
Στην διοργάνωση συμμετέχουν πέντε χορωδιακά σύνολα από όλη την Ελλάδα και μέσω του ομαδικού πολυφωνικού τραγουδιού θα δώσουν ένα μήνυμα αισιοδοξίας και ελπίδας για το μέλλον.
Η μικτή χορωδία “musicArte” του Μουσικού Συλλόγου Ελασσόνας θα παρουσιάσει ένα ευχάριστο πρόγραμμα με έργα Ελλήνων και ξένων συνθετών σε τετράφωνη επεξεργασία a capella και συνοδεία πιάνου. Τη διδασκαλία και διεύθυνση της χορωδίας έχει ο μαέστρος Κωνσταντίνος Μάτης.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος