Ήταν λίγο μετά τις 7 το απόγευμα όταν δύο οχήματα, συγκρούστηκαν πλαγιομετωπικά στη παλαιά εθνική οδό Λάρισας – Βόλου στη διασταύρωση Μελισσοχωρίου. Από την σύγκρουση που ήταν σφοδρή, το ένα όχημα (Mercedes) ανατράπηκε και το άλλο (Fiat) μετατράπηκε σε άμορφη μάζα σιδερικών.
Στο σημείο έφθασαν άμεσα δυο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, 3 οχήματα Πυροσβεστικής με 6 άνδρες καθώς και η Αστυνομία. Οι άνδρες της Πυροσβεστικής απεγκλώβισαν τον 61χρονο οδηγό του τουμπαρισμένου οχήματος, με τους διασώστες να διαπιστώνουν τον θάνατο του. Στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας μεταφέρθηκαν και οι επιβαίνοντες του δευτέρου οχήματος, ο 23χρονος οδηγός και η συνεπιβάτης του αυτοκινήτου που βρέθηκε από την σύγκρουση πάνω στη νησίδα του δρόμου.
Τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διερευνώνται από την Τροχαία Λάρισας, ενώ όχημα της Πυροσβεστικής φρόντισε για τον καθαρισμό του οδοστρώματος.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος