“Λίφτινγκ” μέσω δωρεάς στο Ορθοπεδικό Τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας

Ξεκίνησαν οι εργασίες ανακαίνισης του Ορθοπεδικού Τμήματος μετά από την αποδοχή δωρεάς από το Διοικητικό Συμβούλιο του Γ.Ν. Λάρισας. Η δωρεά προς το Ορθοπεδικό Τμήμα είναι από τις μεγαλύτερες που έχει λάβει το Γ.Ν. Λάρισας και εξελίσσετε, χωρίς να ανασταλεί η λειτουργία της κλινικής.

Οι εργασίες που θα γίνουν περιλαμβάνουν τα εξής: Αποξήλωση των υφιστάμενων ειδών υγιεινής, πλακιδίων, σωληνώσεων ύδρευσης και αποχέτευσης, καθαίρεση τοιχοποιών μη απαραίτητων, προμήθεια και εγκατάσταση σωληνώσεων ύδρευσης και αποχέτευσης και σύνδεση αυτών με τα υφιστάμενα δίκτυα, προμήθεια και εγκατάσταση ηλεκτρολογικών οδεύσεων γραμμών φωτισμού και καλωδίων, απαραίτητες εργασίες σοβατίσματα και χτισίματα για τη δημιουργία των χωρών των wc βάση νέων σχεδίων, προμήθεια και εγκατάσταση νέων πλακιδίων και ειδών υγιεινής, καθώς και την ολοκλήρωση των ηλεκτρολογικών με τοποθέτηση φωτιστικών στα wc.

Επίσης στο πλαίσιο της ενίσχυσης του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, παρελήφθησαν πρόσφατα υπό μορφή δωρεάς σεντόνια για τις ανάγκες του νοσοκομείου , στατώ ορών τροχήλατα για το Παιδιατρικό Τμήμα, ποδιά ακτινοπροστασίας για τις ανάγκες του Ουρολογικού Τμήματος και πολυθρόνες χημειοθεραπείας για το Ογκολογικό Τμήμα του νοσοκομείου .

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος