Λάρισα: Τρισάγιο στην μνήμη του 22χρονου φοιτητή – Κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις προκάλεσαν το θάνατό του

Στις βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που προκάλεσε η πτώση τούβλινης κολόνας από τον αυλόγυρο εγκαταλελειμμένης οικίας, στη συμβολή των οδών Ασκληπιού και Οικονόμου εξ Οικονόμων στο κέντρο της Λάρισας, οφείλεται ο θάνατος του 22χρονου φοιτητή από τα Χανιά της Κρήτης το πρωί της περασμένης Κυριακής.

Η ιατροδικαστής της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Θεσσαλονίκης που διενήργησε την νεκροψία-νεκροτομή στον άτυχο φοιτητή, Νίκο Μπιτσάκη, διαπίστωσε βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Λάρισα: Τρισάγιο στην μνήμη του 22χρονου φοιτητή – Κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις προκάλεσαν το θάνατό του
EUROKINISSI

Στο σημείο όπου ο νεαρός “έφυγε” από τη ζωή με αυτόν τον τραγικό τρόπο, καθημερινά σπεύδουν φίλοι και συμφοιτητές του, περίοικοι και διερχόμενοι και προσεύχονται αδυνατώντας να πιστέψουν το άσχημο παιχνίδι που του επιφύλασσε η μοίρα. Σήμερα το πρωί, ιερέας τέλεσε τρισάγιο μπροστά στην μοιραία αυλόπορτα του σπιτιού.

Λάρισα: Τρισάγιο στην μνήμη του 22χρονου φοιτητή – Κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις προκάλεσαν το θάνατό τουΣτο μεταξύ, σε εξέλιξη βρίσκεται η Ένορκη Διοικητική Εξέταση που διέταξε ο Δήμαρχος Λαρισαίων για την ύπαρξη ή μη, έγγραφης καταγγελίας στη Διεύθυνση Πολεοδομίας του Δήμου, περί επικινδυνότητας οικοδομικών στοιχείων στο ιδιωτικό ακίνητο, καθώς πολίτες υποστηρίζουν πως είχαν ενημερώσει την αρμόδια αρχή για την επικινδυνότητα του κτιρίου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος