Τραγωδία στην Λάρισα: Νεκρός 22χρονος φοιτητής από τα Χανιά – Καταπλακώθηκε από τοίχο (video)

Μια ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε το πρωί σε κεντρικό δρόμο της Λάρισας, όταν 22χρονος φοιτητής με καταγωγή από τα Χανιά, καταπλακώθηκε από τοίχο, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

Στην περιοχή έσπευσε ασθενοφόρο και δυνάμεις της Πυροσβεστικής, ήταν όμως αργά για τον 22χρονο. Σε κατάσταση σοκ οι φίλοι του που συγκεντρώθηκαν στο σημείο και δεν μπορούν να πιστέψουν πως συνέβη το τραγικό περιστατικό.

Το χρονικό:

Το πρωί της Κυριακής 20 Φεβρουαρίου γύρω στις 7:30, ο 22χρονος, επιστρέφοντας από διασκέδαση με δύο ακόμα φίλους του, βρέθηκε εξω από εγκαταλελλειμένο κτίριο. Για άγνωστο λόγο ο 22χρονος κλώτσησε την μεταλλική πόρτα του σπιτιού. Το τοιχίο που στήριζε την πόρτα, κατέρρευσε και τον χτύπησε στο κεφάλι.

Ένας περίοικος που άκουσε τις κραυγές των φίλων του φοτητή, έσπευσε για βοήθεια, ήταν όμως αργά. Τραγική ειρωνία: Ο άνθρωπος που έσπευσε για βοήθεια, είχε ενημερώσει στο παρελθόν τον Δήμο και την Πολεοδομία. Με την σειρά του ο Δήμος ειδοποίησε να έρθουν οι ιδιοκτήτες των οικημάτων και να επισκευάσουν τα ετοιμόρροπα σπίτια. Μάλιστα, τον περασμένο Μάρτιο, κομμάτι του τοιχίου είχε υποστεί ζημιές από τον σεισμό και είχε επισκευαστεί.

Ρεπορτάζ: Κ. Θεοχαρούλη

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος