Στο κέντρο της Λάρισας μπήκαν το απόγευμα της Παρασκευής (12-12-2025) οι αγρότες από το μπλόκο της Νίκαιας μαζί με συμβολικό αριθμό τρακτέρ, στο πλαίσιο διαμαρτυρίας που πραγματοποίησαν στα πολιτικά γραφεία των τριών κυβερνητικών βουλευτών.

Η πομπή ξεκίνησε από τα γραφεία του βουλευτή της ΝΔ κ. Χρ. Καπετάνου, συνέχισε στο γραφείο του γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας κ. Μαξ. Χαρακόπουλου και κατέληξε στο γραφείο του υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Χρ. Κέλλα.

Οι διαμαρτυρόμενοι αγρότες έριξαν σανό στις εισόδους των πολυκατοικιών που βρίσκονται τα γραφεία των κυβερνητικών βουλευτών και τόνισαν μεταξύ άλλων ότι “δεν πρόκειται να φάνε το σανό που ρίχνει η κυβέρνηση” και ότι δεν πρόκειται να φύγουν από τα μπλόκα αν δεν δοθούν λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Σχολιάζοντας μάλιστα την πρόσκληση του πρωθυπουργού για διάλογο, έκαναν λόγο για “εμπαιγμό προς τους αγρότες, αν δε δοθούν ουσιαστικές λύσεις για τα προβλήματα μας”.
Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι αύριο το μεσημέρι στη Νίκαια της Λάρισας είναι προγραμματισμένη η πανελλαδική σύσκεψη των μπλόκων όπου θα ληφθούν αποφάσεις για την περαιτέρω πορεία των αγροτικών κινητοποιήσεων.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος