Κολύμβησαν στα … κύματα

Τα 3 με 4 μποφόρ που έπνεαν στα παράλια της Λάρισας καθυστέρησαν την έναρξη του, ωστόσο δεν εμπόδισαν τους κολυμβητές να πάρουν μέρος στον 14ο Κολυμβητικό Μαραθώνιο “Φιλοκτήτης” και να δηλώσουν ενθουσιασμένοι για την συμμετοχή τους και την άψογη διοργάνωση.
Κολύμβησαν στα … κύματα
Στον αγώνα συμμετείχαν δεκάδες αθλητές από διάφορες περιοχές της χώρας, ακόμη και από το εξωτερικό και μάλιστα πολλοί για πρώτη φορά. Στον αγώνα πήραν μέρος, άτομα με ειδικές ικανότητες όπως, ο Δημήτρης Αργυρόπουλος που τόνισε ότι ενθουσιάστηκε και κάλεσε κι άλλους στον επόεμνο αγώνα να δηλώσουν συμμετοχή γιατί “το κολύμβι σημαίνει ζωή”.
Κολύμβησαν στα … κύματα
Μύνημα έστειλε και ο Αλκιβιάδης Κωνσταντίνου, νεφροπαθείς και αθλητής στίβου, πήρε μέρος στο παγκόσμιο πρωτάθλημα που έγινε στο Λονδίνο και τερμάτισε έβδομος, ενώ για πρώτη φορά συμμετείχε στον κολυμβητικό μαραθώνιο και δήλωσε εντυπωσιασμένος.
Κολύμβησαν στα … κύματα
Παράλληλα κάλεσε τους ανθρώπους να γίνουν δωρητές οργάνων για να βοηθήσουν συνθρώπους μας που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας. Ό ίδιος πήρε μόσχευμα από την μητέρα του.
Κολύμβησαν στα … κύματα
Κολύμβησαν στα … κύματα
Όλοι οι αθλητές και αθλήτριες εισέπραξαν το χειροκρότημα του κόσμου που βρίσκονταν στην παραλία της Βελίκας, μπροστά από το Club Sritaki και παρακολοθούσαν τον αγώνα, όμως, περισσότερο,ο 14χρονος Γιώργος Μουστάκας από τη Λάρισα που πήρε μέρος για πρώτη φορά και τα άτομα με ειδικές δεξιότητες που απέδειξαν ότι ο “αθλητισμός είναι για όλους και χαρίζει υγεία”.
Κολύμβησαν στα … κύματα
Ο “Φιλοκτήτης” αποτελεί εδώ και 14 συνεχή χρόνια, ένα σημαντικό αθλητικό γεγονός και ο μοναδικός αγώνας ανοιχτής θαλάσσης που διεξάγεται στο νομό Λάρισας, είπε, ο υπέυθυνος του αγώνα κ. Ζαχαρίας Αλεξανδράκης, που ευχαρίστησε όλους τους αθλητές και όσους βοήθησαν, άλλος ένας αγώνας να στεφθεί με επιτυχία, υποσχόμενος ότι ο 15ος θα έχει πολλές εκπλήξεις. Φέτος μπήκε για πρώτη φορά ο αγώνας των 1500 μ. του χρόνου, ίσως, υπάρξει και τρίτος αγώνας.
Τα εύσημα ανήκουν στους διοργανωτές για την επιτυχία των αγώνων και ιδιαίτερα στις εθελοντικές οργανώσεις που βοήθησαν τους αθλητές να ολοκληρώσουν την προσπάθεια τους με ασφάλεια.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος