Εκδήλωση για την αντιμετώπιση του καρκίνου απο το τμήμα ΑΧΕΠΑ Λάρισας

Οι τελευταίες εξελίξεις στο χώρο της Ιατρικής, σχετικά με την αντιμετώπιση του καρκίνου, είναι το θέμα της ενημερωτικής εσπερίδας, με ελεύθερη είσοδο, που διοργανώνει το Τμήμα της ΑΧΕΠΑ Λάρισας “P. Baltis”, σήμερα Πέμπτη 23 Μαϊου στις 7 μ.μ. Ξενοδοχείο Divani Palace.

Ο Καθηγητής Αιματολογίας κ. Γεώργιος Βασιλόπουλος στην ομιλία του με τίτλο «Νέα Φάρμακα στις νεοπλασίες η θέση της χώρας στη νέα φαρμακολογία» θα αναπτύξει τα τελευταία νέα που αφορούν στις εξελίξεις των φαρμάκων.

Ο Καθηγητής Γυναικολογίας ΕΚΠΑ κ. Θεοχάρης Παπαγεωργίου θα προλογίσει τον ομιλητή και θα αναφερθεί συνοπτικά στο έργο του.

Ο Καθηγητής Χειρουργικής και Διευθυντής της Χειρουργικής Κλινικής κ. Δημήτριος Ζαχαρούλης, στην κεντρική ομιλία θα αναπτύξει το θέμα με τίτλο: «Νεότερες εξελίξεις στη θεραπεία του καρκίνου, αλήθειες και μύθοι στην Ελλάδα του 2024».

Η εισήγηση θα περιλαμβάνει μια εκλαϊκευμένη ανάλυση για το τι είναι καρκίνος, τι μορφές έχει και θα απαντηθούν μια σειρά από ερωτήματα που απασχολούν το κοινό. Θα αναφερθεί στα νεότερα δεδομένα που προκύπτουν από την εφαρμογή νέων αντικαρκινικών φαρμάκων, καθώς και νέων χειρουργικών τεχνικών και τεχνολογιών. Επίσης θα σχολιαστεί η σύγχρονη Ελληνική πραγματικότητα και οι μελλοντικές κατευθύνσεις στην αντιμετώπιση των νοσημάτων αυτών.

Τα έσοδα από τους Χορηγούς της εκδήλωσης θα διατεθούν για την ενίσχυση του Συλλόγου Καρκινοπαθών Λάρισας.

Η παρακολούθηση είναι δωρεάν και ελεύθερη για το κοινό.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος