Εγκαινιάστηκε έργο αντιπλημμυρικής θωράκισης στο Σωτήριο Λάρισας

Τα εγκαίνια των αντιπλημμυρικών έργων που υλοποίησε η Περιφέρεια Θεσσαλίας στον οικισμό Σωτήριο πραγματοποίησε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.Το έργο περιλαμβάνει κατασκευή αντλιοστασίου, κατασκευή αναχωμάτων και κατασκευή συστήματος αποστράγγισης με τάφρους και τσιμεντοσωλήνες.
Ένα έργο που συμβάλει στη μόχλευση της πραγματικής τοπικής οικονομίας, συντηρώντας και δημιουργώντας θέσεις εργασίας.
Εγκαινιάστηκε έργο αντιπλημμυρικής θωράκισης στο Σωτήριο Λάρισας
Σε δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός τόνισε τα εξής: «Πρόκειται για ένα σημαντικό έργο στο οποίο διεισδύουν οι επιθυμίες των κατοίκων της περιοχής, καθώς «θωρακίζει» τις περιουσίες και την παραγωγή στο Σωτήριο και στην ευρύτερη περιοχή. Είναι ένα αντιπλημμυρικό έργο προϋπολογισμού πάνω από 1 εκ. ευρώ. Αποτελεί έργο που συμβάλλει στην παραγωγική διαδικασία καθώς είμαστε δίπλα στους ανθρώπους της παραγωγής και προσπαθούμε να αυξήσουμε την παραγωγή και τον εθνικό πλούτο.
Τα έργα είναι εκείνα τα οποία αποτυπώνουν την αλήθεια και είναι χρήσιμα για την κοινωνία. Με πυξίδα τον άνθρωπο υλοποιούμε και χρηματοδοτούμε έργα ουσίας για τον άνθρωπο, την παραγωγή και την ύπαιθρο. Καθώς πρέπει να δώσουμε τις δυνατότητες στους ανθρώπους να παραμείνουν στην ύπαιθρο και να παράγουν».
Εγκαινιάστηκε έργο αντιπλημμυρικής θωράκισης στο Σωτήριο Λάρισας

Εγκαινιάστηκε έργο αντιπλημμυρικής θωράκισης στο Σωτήριο Λάρισας
Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Κιλελέρ Θανάσης Νασιακόπουλος αφού ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας για την αγαστή συνεργασία, χαρακτήρισε το έργο απόλυτα σημαντικό για την περιοχή καθώς σημείωσε ότι «με αυτό το έργο δίνεται οριστική λύση καθώς η περιοχή πλημμύριζε από τα όμβρια ύδατα, τα οποία προκαλούσαν καταστροφές».

Μεταξύ άλλων στη τελετή εγκαινίων έδωσαν το παρών ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης και Κτηνιατρικής της Περιφέρειας Θεσσαλίας Γ. Λαδόπουλος, ο περιφερειακός σύμβουλος Απόστολος Μπίλλης, ο Αντιδήμαρχοι του Δήμου Κιλελέρ Σπ. Καλέτσος, Χρ. Χατζούλης, Αχ. Χατζούλης, Γ. Μπακαλόπουλος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δ. Κιλελέρ Αχ. Βαρδακούλης, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Σωτηρίου Β. Ντελόπουλος, δημοτικοί σύμβουλοι, πρόεδροι Τοπικών Κοινοτήτων και μελών Δ.Σ. των Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου Κιλελέρ, ο πρόεδρος του Τ.Ο.Ε.Β. Πηνείου Μιχ. Αραμπατζής.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος