Διάθεση ανακλαστικών μπουφάν σε 15 Σχολικούς Τροχονόμους από το Δήμο Ελασσόνας

Με στόχο την ενίσχυση του πολύτιμου έργου, που επιτελούν οι σχολικοί τροχονόμοι στα σχολεία του Δήμου Ελασσόνας, πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά διάθεση ανακλαστικών μπουφάν, τα οποία φέρουν τα διακριτικά του Δήμου Ελασσόνας καθώς και την ένδειξη «Σχολικός Τροχονόμος», από τον Δήμαρχο Ελασσόνας κ. Ν. Γάτσα, παρουσία της προέδρου της Α/Βάθμιας Σχολικής Επιτροπής κ. Εύης Θεοδωράκη.

Είχε προηγηθεί, μετά από αίτημα της Προέδρου της Σχολικής Επιτροπής προς το Α.Τ. Ελασσόνας, η εκπαίδευση τους από τον Υπαστυνόμο Β΄Αστεριο Δημουλά, ο οποίος έδωσε όλες τις απαραίτητες οδηγίες και κατευθύνσεις, που πρέπει να λαμβάνουν υπόψη οι σχολικοί τροχονόμοι, ώστε να μπορούν να ανταπεξέλθουν όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικά στα καθήκοντά τους.

Κατά την τελετή παράδοσης των νέων ανακλαστικών μπουφάν και στις 15 σχολικούς τροχονόμους, ο δήμαρχος κ. Γάτσας της ευχαρίστησε “για τις υπηρεσίες σας, καθώς επιτελείτε ένα πολύ σημαντικό έργο. Ο θεσμός του Σχολικού Τροχονόμου συμβάλλει στην ασφαλή μετάβαση και αποχώρηση των μαθητών προς και από τις σχολικές μονάδες και στόχος μας είναι να ενισχύσουμε το έργο σας με κάθε μέσο. Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Δημουλά για την εκπαίδευση που σας παρείχε, καθώς και την πρόεδρο της σχολικής επιτροπής την κ. Θεοδωράκη, η οποία κάθε χρόνο προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες μαζί με τους διευθυντές των σχολικών μονάδων, ώστε να υλοποιείται με επιτυχία ο θεσμός των σχολικών τροχονόμων και να διασφαλίζεται η ασφάλεια των μαθητών από την πρώτη μέρα έναρξης των μαθημάτων. Προέχει η ασφάλεια όλων και για το λόγο αυτό σας ζητώ να μεταφέρεται άμεσα κάθε τι που σας προβληματίζει ή δεν σας διευκολύνει στο έργο σας, ώστε να δώσουμε λύσεις”.

Ο συγκεκριμένος εξοπλισμός παραδόθηκε σε όλους τους σχολικούς τροχονόμους, οι οποίοι μετά το πέρας της σχολικής χρονιάς, θα τον επιστρέφουν στον διευθυντή του σχολείου, όπου υπάγονται.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος