Δ. Τεμπών: Στο έργο άρδευσης στην Ελάτεια ο Γ. Μανώλης 

Εντός των επόμενων ημερών ολοκληρώνεται το έργο «Κατασκευή υπόγειων αγωγών άρδευσης Ελάτειας». Ο Δήμαρχος Τεμπών Γιώργος Μανώλης, συνοδευόμενος από τον πρόεδρο της δημοτικής Κοινότητας Ελάτειας Γιάννη Ζάρρα,  επισκέφθηκε την περιοχή που κατασκευάζεται το έργο   και ενημερώθηκε από την επιβλέπουσα του έργου Γεωργία Χαδουλού και τον εργολάβο για την πορεία αυτού.

Ο προϋπολογισμός του έργου αγγίζει τα 900.000,00 Ευρώ με το ΦΠΑ και χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης του ΕΣΠΑ Θεσσαλίας 2014-2020. Το εν λόγω έργο οδηγεί στην υπογειοποίηση αγωγών, σε μήκος περίπου 14,8 χιλιομέτρων, για την άρδευση 1.914 στρεμμάτων αγροτικής γης.

 Ο κ. Μανώλης μετά την ενημέρωση που έλαβε, δήλωσε τα εξής:

«Επισκεφθήκαμε σήμερα την περιοχή που κατασκευάζεται το αρδευτικό έργο στη δημοτική Κοινότητα Ελάτειας. Οι εργασίες ολοκληρώνονται και πριν την έναρξη της φετινής αρδευτικής περιόδου θα παραδώσουμε στους αγρότες μας ένα σημαντικό έργο.Ο αγροτικός τομέας ήταν, είναι και θα παραμείνει σημαντική προτεραιότητα για εμάς. Η ολοκλήρωση αυτού του έργου μας γεμίζει με αισιοδοξία και πείσμα, ώστε να συνεχίσουμε να διεκδικούμε για τους δημότες μας όσα τους αξίζουνμε στόχο την αναβάθμιση της ζωής τους και τη δημιουργία νέων προοπτικών».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος