Αυξήσεις σε πωλήσεις και έσοδα για τον Οινοποιητικό Συνεταιρισμό Τυρνάβου

Την ετήσια τακτική γενική του συνέλευση πραγματοποίησε την Κυριακή 14 Απριλίου ο Αγροτικός Οινοποιητικός Συνεταιρισμός Τυρνάβου. Όπως επεσήμανε ο πρόεδρος του Αγροτικού Οινοποιητικού Συνεταιρισμού Τυρνάβου Χρήστος Τσιτσιρίγγος, παρά τις δυσκολίες των τελευταίων χρόνων, ο συνεταιρισμός γνωρίζει οικονομική άνθιση, με αυξήσεις τόσο σε πωλήσεις όσο και έσοδα.


Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στο περιβάλλον και τις συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί, λόγω της οικονομικής κρίσης και των προβλημάτων που αυτή προκάλεσε, αλλά και στις επιπτώσεις από την κλιματική κρίση. Ο κ. Τσιτσιρίγγος υπογράμμισε, μεταξύ άλλων: “Η περίοδος που έχουμε διανύσει δεν ήταν εύκολη ούτε κανονική. Αντιθέτως, ήταν κάτι το πρωτόγνωρο για ολόκληρο τον πλανήτη. Η Ελλάδα, μετά από δέκα χρόνια καταστροφικής ύφεσης και μνημονίων, βρέθηκε εκ νέου στο μάτι του κυκλώνα, αυτή τη φορά όμως μαζί με όλες τις χώρες της γης από την κλιματική αλλαγή –καταστροφή. Κληθήκαμε να διαχειριστούμε την πιο δύσκολη καλλιεργητική χρονιά, εξαιτίας του περονόσπορου στα αμπέλια μας. Είδαμε μαγαζιά να κλείνουν από την κακοκαιρία. Την οικονομική δραστηριότητα να σταματάει από τις πλημμύρες. Επιχειρήσεις να πνίγονται από οικονομική ασφυξία. Προϊόντα να μένουν αδιάθετα για απροσδιόριστο
χρόνο, Σταθήκαμε όρθιοι.” σημείωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του Αγροτικού Οινοποιητικού Συνεταιρισμού.

Σε διαβούλευση για τον περονόσπορο


Πολύ σημαντική θεωρείται, εξάλλου, η ανακοίνωση από τον κ. Τσιτσιρίγγο για τις διαβουλεύσεις που έχουν ξεκινήσει με το αρμόδιο υπουργείο αλλά και για τη συζήτηση με τον πρωθυπουργό Κυρ. Μητσοτάκη, για να αποζημιωθεί ο περονόσπορος. Παράλληλα, όπως είπε, συνεχίζεται το πρόγραμμα “Κομφούζιο”, εγκρίθηκε και το νέο πρόγραμμα ενώ, συνεχίζονται οι νέες φυτεύσεις και οι αναμπελώσεις από τους συνεταίρους.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος