Λάρισα: Στενή συνεργασία Δήμου -Εφορείας Αρχαιοτήτων

Στη στενή συνεργασία του Δήμου Λαρισαίων και της Εφορείας Αρχαιοτήτων Λάρισας, για την ανάδειξη του ιστορικού και αρχαιολογικού πλούτου της πόλης, αναφέρθηκε ο δήμαρχος Λαρισαίων Θανάσης Μαμάκος, στη συνάντηση που είχε με την προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Λάρισας Σταυρούλα Σδρόλια.

Να σημειωθεί ότι η συνάντηση πραγματοποιήθηκε και με αφορμή την τελετή υποδοχής και αφής της ολυμπιακής φλόγας στο αρχαίο θέατρο, που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή, 21 Απριλίου. Ο κ. Μαμάκος, μάλιστα, παρέδωσε στην κ. Σδρόλια τιμητική αναμνηστική πλακέτα, για την πολύτιμη συμβολή της Εφορείας Αρχαιοτήτων στην επιτυχή διοργάνωση της εκδήλωσης.

«Είναι δέσμευση του Δήμου η ανάδειξη της πολιτισμικής μας κληρονομιάς, η ανάδειξη της Λάρισας σε πόλη του Θεάτρου. Η συνεργασία μας με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Λάρισας είναι πολύ στενή, με κοινό στόχο την απόδοση στο κοινό, του εμβληματικού μας μνημείου, του Α’ Αρχαίου Θεάτρου», σημειώνει ο Δήμαρχος Λαρισαίων.

Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα, το επόμενο διάστημα, αναμένεται να ξεκινήσουν οι εργασίες για την αναδιαμόρφωση της κεντρικής εισόδου στο Α’ Αρχαίο Θέατρο.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος