Διήμερη περιοδεία σε περιοχές της επαρχίας Φαρσάλων πραγματοποίησε ο βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παπαδόπουλος. Η περιοδεία είχε ενημερωτικό χαρακτήρα καθώς ο βουλευτής συναντήθηκε με τους πολίτες με σκοπό να μάθει τα προβλήματα της περιοχής με πρωταρχικό το ζήτημα του έλλειψης πόσιμου νερού στην ευρύτερη περιοχή των Φαρσάλων.
Από την πλευρά του, ο βουλευτής ενημέρωσε ότι η κυβέρνηση ήδη εκπονεί τον ενεργειακό σχεδιασμό της χώρας λαμβάνοντας ειδική μέριμνα για την συμπόρευση των κυβερνητικών πρωτοβουλιών με τους κατά τόπους αυτοδιοικητικούς φορείς με σκοπό την επίλυση τέτοιων ζητημάτων μέσω επιχειρηματικών δράσεων.
Εν συνεχεία η συζήτηση επικεντρώθηκε στα αγροτικά ζητήματα και ειδικότερα στην καταβολή της δεύτερης δόσης εκκαθάρισης της βασικής ενίσχυσης καθώς και τα ποσά που αναλογούν στο «πρασίνισμα». Ο βουλευτής τους ενημέρωσε ότι θα καταβληθούν μέσα στην άνοιξη αφού αναμένεται η έκδοση των οριστικών δικαιωμάτων βασικής ενίσχυσης. Εφόσον το πρασίνισμα σύμφωνα με τις εθνικές επιλογές αντιστοιχεί σε ποσοστό επί της αξίας των ενεργοποιηθέντων δικαιωμάτων βασικής ενίσχυσης, θα εκδοθεί κι αυτό μετά την οριστικοποίηση των δικαιωμάτων.
Τέλος η συζήτηση επεκτάθηκε και σε κεντρικά πολιτικά ζητήματα της επικαιρότητας.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος