Στην Κοζάνη ο ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κ. Βελόπουλος

Στην Κοζάνη βρίσκεται σήμερα Σάβατο 20 Απριλίου, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος. Ο πρώτος σταθμός της επισκεψής του είναι η λαϊκή αγορά, ενώ στις 12:30 παραχώρησε συνέντευξη τύπου στα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

«Οι δημοσκοπήσεις δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα», ανέφερε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, ο οποίος άσκησε κριτική όχι μόνο στην Κυβέρνηση αλλά και στα κόμματα του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, αναφερόμενος στην οικονομική κατάσταση της Δυτικής Μακεδονίας, είπε ότι τα τρία κόμματα «έκλεισαν τα εργοστάσια της ΔΕΗ, με αποτέλεσμα να ερημώνει η περιοχή», ενώ αναφερόμενος στις τελευταίες δημοσκοπήσεις τόνισε ότι αυτές δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Σύμφωνα με τον κ. Βελόπουλο και «τα τρία κόμματα είναι οπαδοί του ξεπουλήματος της ελληνικής περιουσίας, γιατί ήταν υπέρμαχοι της παραχώρησης της Εγνατίας Οδού σε ιδιώτη και πλέον οι κάτοικοι θα την ακριβοπληρώνουν με τις αυξήσεις στα διόδια».

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης καταφέρθηκε και κατά του πρωθυπουργού, γιατί όπως είπε «αποκαλύφθηκε από το euronews στόχος είναι να πάει στην ηγεσία της Ευρωπαϊκής Ένωσης». «Μακάρι να φύγει για αύριο για να σωθεί η Ελλάδα», είπε χαρακτηριστικά.

Στην Κοζάνη ο ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κ. Βελόπουλος

Επίσης ο κ. Βελόπουλος κατηγόρησε τον κυβερνητικό εκπρόσωπο κ. Μαρινάκη για την κριτική που έκανε στο θέμα της πρότασης του κόμματός του για 3.000€ σύνταξη. Όπως είπε «σύνταξη μπορεί να δοθεί αν είναι συνδεμένη και μετά 200 δισεκατομμύρια ευρώ που είναι τα αποθέματα λιγνίτη στη Δυτική Μακεδονία».

Από την κριτική του κ. Βελόπουλου δεν έλειψε και αυτή που άσκησε στην Ντόρα Μπακογιάννη για την υποψηφιότητα Μπελέρη και για το Κόσοβο. Την χαρακτήρισε «εθνικό έγκλημα» γιατί όπως υποστήριξε, «η Νέα Δημοκρατία ξεκλήρισε τη Χειμάρα και άνοιξε το δρόμο για τη μεγάλη Αλβανία».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος