Πτολεμαΐδα: Τσικνοπέμπτη με τους 11 Πολιτιστικούς Συλλόγους στην πλατεία

To Δεκαήμερο των Αποκριάτικων εκδηλώσεων του ανοίγει σήμερα Τσικνοπέμπτη ο Δήμος Εορδαίας με την εκδήλωση των 11 Πολιτιστικών Συλλόγων στην κεντρική πλατεία Πτολεμαΐδας με σύνθημα «Οι Σύλλογοι τσικνίζουν κέφι και χαρά σκορπίζουν» αρκεί να τους το επιτρέψει και ο καιρός.

Στις 18:30 μπουλούκια που θα αποτελούνται από ομάδες 4 Συλλόγων, χορεύοντας και τραγουδώντας, θα προσέλθουν από τέσσερα διαφορετικά σημεία στην πλατεία, θα συναντηθούν με τον κόσμο που θα έχει συγκεντρωθεί εκεί και όλοι μαζί θα  πιαστούν στον χορό μέχρι τελικής πτώσεως.

Στους επισκέπτες θα διατίθεται δωρεάν κρασί. Την ίδια ώρα στις πλατείες οικισμών της Εορδαίας Κοινότητες και Σύλλογοι θα έχουν πάρει φωτιά οι ψησταριές και θα αδειάζουν τα ποτήρια με το κρασί ενώ οι τοπικές ορχήστρες θα δίνουν το έναυσμα του κεφιού και του χορού.

Υπενθυμίζουμε, ότι καθημερινά στην πόλη της Πτολεμαΐδας έχει προγραμματισθεί πληθώρα Αποκριάτικων εκδηλώσεων σε χώρους εστίασης και αναψυχής  με τα πάρτι να κυριαρχούν έτσι ώστε ο κόσμος να βγει έξω και να διασκεδάσει με αποκορύφωμα το Σάββατο 16 Μαρτίου όπου και θα γίνει η παρέλαση των καρναβαλικών αρμάτων στο τμήμα της Οδού της 25ης Μαρτίου, από το ύψος του Υδραγωγείου μέχρι και την Τράπεζα Πειραιώς.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ- ΣΥΝΤΑΞΗ: Μαίρη Κεσκιλίδου  

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος