Πτολεμαΐδα: Σύγχρονο σύστημα τηλεματικής στο ΚΤΕΛ Αστικών Γραμμών

Νέα εποχή για το ΚΤΕΛ Αστικών Γραμμών Πτολεμαΐδας με την εγκατάσταση και λειτουργία  σύγχρονου συστήματος τηλεματικής που θα διευκολύνει τους επιβάτες, γιατί, «δεν θα χρειάζεται να έχουν μαζί τους εισιτήριο για να μετακινηθούν στους προορισμούς τους  με τα Αστικά Λεωφορεία» επιλέγοντας τρείς εναλλακτικούς τρόπους.

Έτσι, και σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΚΤΕΛ, Θεόδωρο Καζαντζίδη, οι επιβάτες θα έχουν τη δυνατότητα, είτε με χρήματα είτε με κάρτα, που χρησιμοποιούν στις συναλλαγές τους να επιβιβάζονται στο όχημα και να κόβουν το εισιτήριο τους. Ακόμη, παρέχεται η δυνατότητα της προμήθειας μιας κάρτας των ΚΤΕΛ που θα την έχουν «φορτώσει» με εισιτήρια και επιβιβαζόμενοι στο Αστικό Λεωφορείο θα καταβάλουν το ανάλογο αντίτιμο του εισιτηρίου, ενώ, η προσφορά  στους επιβάτες που θα επιλέξουν τον τρόπο αυτό είναι, στις 10 κάρτες η  μία δώρο.

Η τρίτη επιλογή  συνδέεται με το κινητό τηλέφωνο, το οποίο, οι χρήστες, κατά την επιβίβαση  τους  στο Λεωφορείο θα το περνούν πάνω από το μηχάνημα  εξασφαλίζοντας έτσι  το εισιτήριο τους. Η  εφαρμογή του συστήματος βρίσκεται σε πειραματικό στάδιο και η πλήρης λειτουργία του αναμένεται στο επόμενο δεκαπενθήμερο. Καθημερινά τα Λεωφορεία του  ΚΤΕΛ Αστικών Γραμμών Πτολεμαΐδας εξυπηρετούν 1.500 επιβάτες, ο αριθμός μειώθηκε μετά το κλείσιμο των εργοστασίων της ΔΕΗ, καθώς και  700-800 μαθητές, που μετακινούνται προς και από τα Σχολεία τους αλλά και στα φροντιστήρια.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ- ΣΥΝΤΑΞΗ: Μαίρη Κεσκιλίδου

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος