Κοζάνη: Π. Κουκουλόπουλος -Τα Κ.Υ Σερβίων και Σιάτιστας να υπαχθούν στην Α’ κατηγορία οικονομικών κινήτρων προσέλκυσης ιατρών

Να υπαχθούν τα Κέντρα Υγείας Σερβίων και Σιάτιστας στην Α’ κατηγορία οικονομικών κινήτρων προσέλκυσης ιατρών, ζητάει με ερώτησή του προς τον Υπουργό Υγείας, ο βουλευτής Κοζάνης του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Πάρις Κουκουλόπουλος.

Συγκεκριμένα ζητάει να τροποποιηθεί η απόφαση της Κυβέρνησης, σύμφωνα με την οποία τα Κέντρα Υγείας Σερβίων και Σιάτιστας περιλαμβάνονται στη Β’ κατηγορία «προβληματικών και άγονων περιοχών», όσον αφορά τη χορήγηση οικονομικών κινήτρων για την παραμονή και προσέλκυση ιατρών.

Ο κ. Κουκουλόπουλος, καλεί την Κυβέρνηση να λάβει υπόψη τις ραγδαίες ανατροπές που έχουν επέλθει τα τελευταία χρόνια συνολικά στην περιοχή και να αλλάξει την Απόφασή της, κατατάσσοντας συνολικά την Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης στην Α’ κατηγορία.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος