«Οι νέοι διαβάζουν ποίηση»: H ραδιοφωνική εκπομπή στην ΕΡΤ Κοζάνης από την «Παρέμβαση» και τα «Όνειρα ψυχών» του 3ου ΓΕΛ με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης

Στο ON DEMAND του ERTecho

Στους 100,2 FM στη συχνότητα της ΕΡΤ Κοζάνης και πλέον και στο ON DEMAND του ERTecho μεταδίδεται σήμερα Τρίτη 21 Μαρτίου 2023, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης, η εκπομπή με τίτλο «Οι νέοι διαβάζουν ποίηση».

Η εκπομπή διοργανώθηκε από το Λογοτεχνικό Περιοδικό «Παρέμβαση» και το Μαθητικό Περιοδικό του 3ου ΓΕΛ Κοζάνης «Όνειρα ψυχών» σε συνεργασία με την ΕΡΤ Κοζάνης. Έφηβοι μαθητές και μαθήτριες απαγγέλλουν ποιήματά τους και μιλούν για την ποίηση. 

Παρουσίασε ο Μάκης Νασιάδης. Με τους μαθητές συνομίλησαν οι: Γιώργος Δελιόπουλος και Δήμητρα Καραγιάννη. Συμμετείχαν οι μαθήτριες του 3ου ΓΕΛ Κοζάνης: Θεοδώρα Γεωρμπαλίδου, Παρασκευή Γκαντιά, Μαρίνα Καντζόγλου, Ευαγγελία Κοκκίνου, Βερενίκη Κουταβά, Δήμητρα Λάππου, Κατερίνα Μήλιου, Ελένη Χατζηιωάννου και Γεωργία Δέσποινα Πατρασκάκη, ο πρώην μαθητής του 3ου ΓΕΛ και τώρα του 2ου ΕΠΑΛ, Οδυσσέας Δουγαλής, καθώς και η φοιτήτρια Νομικής και απόφοιτος του 3ου ΓΕΛ, Ειρήνη Φ. Νάνου.

O σύνδεσμος για να ακούσετε την εκπομπή είναι:

https://www.ertecho.gr/radio/ kozani/category/afieromata- kozani/ondemand/338103/oi- neoi-diavazoun-poiisi-21-03- 2023/

ΕΡΤ Κοζάνης: Μάκης Νασιάδης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος