Κοζάνη: Βανδαλισμός στο κιόσκι του Αη-Λιά στο Βελβεντό

Περιστατικό βανδαλισμού σημειώθηκε στο κιόσκι του Αη-Λιά στο Βελβεντό. Όπως ενημέρωσε ο δήμαρχος, Μανώλης Στεργίου, «επιτήδειοι» πήγαν στο κιόσκι του Αη-Λιά, έσπασαν ξύλα της περίφραξης, ξεβίδωσαν τα σανίδια του τραπεζο-πάγκου, άφησαν τις βίδες στο δάπεδο και πέταξαν τον σιδερένιο σκελετό μαζί με τα ξύλα στην πλαγιά.

Επίσης κατέβασαν όσα κεραμίδια μπορούσαν και πέταξαν τον κάδο απορριμμάτων ανοιχτό στην πλαγιά ώστε να σκουπίσουν όλα τα σκουπίδια που θα τα μάζευε η υπηρεσία καθαριότητας σήμερα (Δευτέρα) το πρωί.

Τονίζει ότι από τον δήμο ενημερώθηκαν οι αρμόδιες αρχές, ενώ ο δήμος θα επιδιορθώσει τις ζημιές και  θα αποκαταστήσει το κιόσκι το συντομότερο.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος