Κοζάνη: To 8ο INTERNATIONAL Snow camp TAEKWONDO στο ΔΑΚ

Διακεκριμένοι αθλητές με ολυμπιακές, παγκόσμιες και πανευρωπαϊκές διακρίσεις από 8 χώρες, συμμετέχουν στο 8ο INTERNATIONAL Snow camp TAEKWONDO, που πραγματοποιείται στην πόλη της Κοζάνης από 3 έως 7 Ιανουαρίου 2022 με διοργανωτές τους Συλλόγους Μακεδονική Δύναμη Κοζάνης και τους Δαναούς Ωραιοκάστρου Θεσσαλονίκης.

Στην φετινή διοργάνωση παίρνουν μέρος 350 αθλητές, 50 προπονητές από 50 συλλόγους 8 χωρών που δίνουν το παρόν σε μία συνάντηση φίλων που στόχο έχει την ανταλλαγή αγωνιστικών πληροφοριών, τη βελτίωση της αγωνιστικής ετοιμότητας του κάθε αθλητή, αλλά και την σύσφιξη σχέσεων μεταξύ αθλητών και προπονητών.

Κοζάνη: To 8ο INTERNATIONAL Snow camp TAEKWONDO στο ΔΑΚΗ φετινή διοργάνωση που έκανε πρεμιέρα στις 3 και ολοκληρώνεται στις 7 Ιανουαρίου 2022, συμμετέχουν αθλητές από την Ελλάδα, την Κύπρο, την Αλβανία, το Κόσσοβο, τη Σερβία, τη Σλοβενία, την Πολωνία και τη Νορβηγία. Πέντε μέρες γεμάτες taekwondo, πέντε μέρες με ένα οργανωμένο πρόγραμμα με καθημερινά sparring υπό την συνεχή παρουσία και επίβλεψη ιατρού, καθώς και παράλληλες ενότητες για τους προπονητές, που είναι άμεσα συνδεδεμένες με το αγώνισμά.

Την σημαντικότητα του καμπ καθώς και τα οφέλη που αποφέρει ο αθλητικός τουρισμός σε μια περιοχή που είναι στα δύσκολα, τόνισε μιλώντας στην ΕΡΤ ο Χρήστος Αλμασίδης, εμπνευστής του κάμπους, σημειώνοντας ότι υπάρχουν αθλητικές εγκαταστάσεις υψηλών προδιαγραφών που μπορούν να φιλοξενήσουν μεγάλες διοργανώσεις, όπως και αυτή που πρωταγωνιστεί το ολυμπιακό άθλημα του ταε κβο ντο.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος